Suntem pe 9 Octombrie 2014 la stupina si in aceasta perioada suntem preocupati sa strangem cat de mult cuibul si sa-l organizam pentru un iernat cat mai bun. In acest film explic cum anume se formeaza ghemul si cata miere ar trebui sa fie pe rame pentru un iernat de calitate. Este important sa nu feliem ghemul iar asta vine dintr-o organizare atenta. Tot ce fac eu la stupina explic pe indelete si cine are ochi de vazut o sa vada si o sa inteleaga. Retineti va rog: Cu cat e mai bine organizat cuibul, cu atat se reduce consumul de miere. Am aflat si de existenta unei folii anticondens care ar putea fi folosita la impachetarea familiilor de albine. Mai multe detalii obtineti din film. Daca va este util, as aprecia un Like sau Share.
Versiunea acestui film pentru Mobil sau Tableta se gaseste AICI
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU