ANUNT 2019: Dragilor am ajuns la o varsta la care nu mai pot face fata singur muncii la o stupina asa mare si am hotarat sa pastrez doar strictul necesar. Mai mult, doresc sa ma axez in principal pe proiectul cu educatia elevilor la matematica iar munca la stupina imi consuma foarte mult timp. Asadar vreau sa vand surplusul de biostupi deja pregatiti cu roi pe 6 rame, cu ramele pline cu miere cu tot. Pretul unui roi este in jur de 290 RON, dar totul este negociabil in functie de cantitate si va rog sa ma sunati Tel: 0722.786.515 pentru a discuta concret ce doriti sa cumparati. Aici gasiti un film cu o prezentare

Operatie de tranzvazare si temperare a roitului la stupina

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Suntem in plin proces de adaugare a fundului anti-varoua la Bio Stup-ul (varianta de pavilion) pe care il in dotare am la stupina proprie. Anul trecut cand am trecut pe tehnologia Bio Stup, nu il gandisem cu toate facilitatile pe care le are Bio Stupul pe vatra/stationar. In acest proces de tranzvazare, inevitabil trebuie sa analizam si starea familiilor. Filmul surprinde acest proces cap-coada, la o familie a carei enigma o descifram impreuna cu ucenicii mei. La un moment dat, primesc sugestii foarte interesante de la ei si ma bucur stiind ca au plecat de la zero acum cateva luni. Mai multe nu va mai spun, deoarece doresc ca acesta sa fie si un exercitiu pentru dumneavoastra de descifrare a secretelor acestei familii de albine. Haideti sa lucram impreuna. Filmul a fost facut pe 26 Mai 2011.


Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU