ANUNT 2017: MARI REDUCERI: Din cauza unor probleme personale sunt nevoit sa-mi restrang stupina si aceasta ar fi o ocazie unica pentru cei intersati de apicultura. Asa ca daca doriti sa cumparati familii de albine cu tot cu miere in ele, cu matci tinere si rame cu puiet sau utilaj apicol de tot felul (lazi, rame goale sau cu faguri, etc) la preturi FOARTE ATRACTIVE, va rog sa ma sunati la 0722.786.515. Aici gasiti un film cu preturi orientative si prezentare
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi (2016 - 15 RON/KG | 2017 - 25 RON/KG) ambalata in bidoane de 6L sau 5L precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Inlocuirea ratata a unei matci sau ce se intampla cand lucrurile nu merg bine

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Acest film facut la 31 martie 2011, prezinta un caz nefericit in care inlocuirea unei regine a fost ratata la o familie mai agresiva. Am facut si niste de greseli din cauza faptului ca m-am grabit putin cu introducerea noii regine, dar pana la urma acest film arata si ce se intampla cand lucrurile nu merg bine. Aceasta familie de albine este putin speciala in sensul ca nu a fost dispusa sa accepte foarte usor inlocuirea reginei. Ar fi fost mult mai simplu de introdus regina daca aveam la Bio Stup(varianta de pavilion), sistemul de diafragme cu ochiuri. La momentul cand mi-am dotat pavilionul cu acest nou model, nu inventasem sistemul de diafragme de pe varianta de Bio Stup stationar. Sper ca acest caz filmat sa va fie de folos si sa tragem invataturile necesare.


Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU