ANUNT 2017: Daca doriti sa cumparati roiuri de albine cu matci tinere de schimb linistiti (SL) imperecheate in 2017 sau Bio Stupi noi gata populati si pregatiti, va rog sa ma sunati la 0722.786.515, de preferat pe seara dupa ora 22:00 cand sunt mai liber! Un roi cu matca tanara pe 5 rame pline de puiet capcit se vinde cu 350 RON daca veniti cu lada dumneavoastra sau 300 RON daca il cumparati impahetat in Biostup. Mai puteti adauga rame suplimentare cu puiet capacit la pretul de 50 de RON rama. Ofer spre vanzare (BioStupi de ultima generatie in care buzunarul ajuta la cules (mareste productia cu cel putin 30%), complet echipati + rame si colectoare interne de polen) la pretul de 400 RON goi dar si populati cu cate 3 familii cu matci tinere de Schimb Linisitit (SL) 2017. Un astfel de Biostup cu cate 3 familii, incape perfect in portbagajul unui autoturism si poate fi transportat in siguranta pe distante mari pentru ca are aerisire excelenta. La destinatie va trebuie doua lazi pentru expandare obligatorie. Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati!
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi ambalata in bidoane de 6L sau 5L la 15 RON/Kg precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Miere de tei productie 2016 - 15 RON/KG

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Dragilor,

In 2016 am prins culesul la tei, rezultand o productie buniosara de miere de tei, de cea mai buna calitate, dupa cum o sa observati si din filmele mele.

Mierea este strecurata printr-o sita inox si este exact asa cum a curs din centrifuga inox. In procesul de extragere a mierii prin centrifugare, rezulta o miere amestecata cu putin polen, minuscule bucatele de ceara de la descapacire, impreuna cu parti din antibioticul si antisepticul folosit de albinute pentru a o conserva.
Mierea de tei este ambalata in bidoane de 6L si 5L si la acest moment este cristalizata. O comercializez la pretul de 15 RON/KG.

Bidonul de 6L - are o greutate de 8,2 KG - 8x15 = 120 RON
Bidonul de 5L - are o greutate de 7,2 KG - 7x15 = 105 RON

Cine este mai aproape de orasul Bacau, in trecere sau are cunostinte, poate suna la 0721.874.585 pentru comenzi de miere, polen congelat, capaceala sau propolis.

Va multumesc si va astept sa savurati o miere 100% naturala, complet maturata !

Va prezint un film din 12 Iulie 2016 in care vedem cum extragem aceasta miere de albine, incepand cu ramele scoase din Bio Stupi si pana la recoltarea ei prin centrifugare.

Va prezint un film din 11 Iulie 2016 in care veti vedea cum arata ramele pline cu miere din Bio stupi:

Inca un film din 15 Iulie 2016 in care vedeti ramele pline cu miere complet maturata din Bio stupi:

Va prezint un film din 7 Iulie 2016 facut impreuna cu nepoteii si copiii mei din SUA, in care vedem cum extragem aceasta miere de albine, incepand cu ramele scoase din Bio Stupi si pana la recoltarea ei prin centrifugare.

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

2 comentarii:

Unknown spunea...

Faceti exportul de miere doar in tara sau si in afara? Todos Dumitru

Unknown spunea...

Buna ziua,am 10 stupi cumparati in 2015 de la domnul Viorel,iar in ei am cate 3 si doua familii.Ma intereseaza cate picaturi de varachet trebuie sa pun la rama de albina(mentionez ca am in fiecare stup cate 10,12 si 18 rame).Va multumesc.
Cu stima Dan Murgoci
tel.0721234249

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU