ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi (2016 - 15 RON/KG | 2017 - 25 RON/KG) ambalata in bidoane de 6L sau 5L precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Miere de tei din 2016 - 15 RON/KG | Miere poliflora si de mana din - 2017 25 RON/KG

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Dragilor,

In 2016 am prins culesul la tei, rezultand o productie buniosara de miere de tei, de cea mai buna calitate, dupa cum o sa observati si din filmele mele. Mierea este strecurata printr-o sita inox si este exact asa cum a curs din centrifuga inox. In procesul de extragere a mierii prin centrifugare, rezulta o miere amestecata cu putin polen, minuscule bucatele de ceara de la descapacire, impreuna cu parti din antibioticul si antisepticul folosit de albinute pentru a o conserva.

Miere de tei cristalizata din 2016 - 15 RON/RG
Bidonul de 6L - are o greutate de 8,2 KG - 8x15 = 120 RON
Bidonul de 5L - are o greutate de 7,2 KG - 7x15 = 105 RON

NOU: Miere poliflora combinata cu o proportie foarte mare (80%) de miere de MANA din 2017
Mai multe informatii despre beneficiile mierii de mana si raritatea ei gasiti aici sau cautand pe Internet.

Miere poliflora proaspata combinata cu miere de mana din 2017 - 25 RON/RG
Bidonul de 6L - are o greutate de 8,2 KG - 8x25 = 200 RON
Bidonul de 5L - are o greutate de 7,2 KG - 7x15 = 175 RON

Alte produse apicole:
  • Capaceala 2017 - 35 RON/KG
  • Polen congelat 2016 - 80 RON/KG
Acei dintre dumneavoastra care doresc sa cumpere aceste produse apicole, pot obtine mai multe detalii astfel:

Cine este mai aproape de orasul Bacau, in trecere sau are cunostinte, poate suna la 0721.874.585 pentru comenzi de miere, polen congelat, capaceala sau propolis. Am avut si persoane care s-au grupat si un reprezentant a facut drumul la Bacau pentru a se aproviziona direct de la sursa. Pentru Bacau comenzile se fac doar la telefonul afisat. Va asteptam!
PS:
Am trimis si la Otopeni/Ilfov, o cantitate limitata (3 bidoane de 5L (7kg) de miere cristalizata de tei din 2016, 3 bidoane de 6L (8kg) + 4 bidoane de 5L (7kg) de miere poliflora combinata cu miere de mana din 2017), 5 pungi de 2,4 kg de polen proaspat congelat si 12 kg de capaceala.
Pentru zona Bucuresti/Ilfov, comandati pe e-mail si veti fi servit in functie de ordinea comenzilor: miere.biostup@gmail.com

Va multumesc si va astept sa savurati o miere 100% naturala, complet maturata !

Va prezint un film din 10 August 2017 in care vedem cum recoltam ramele cu miere poliflora combinata cu mana (80%).

Va prezint un film din 12 Iulie 2016 in care vedem cum extragem aceasta miere de albine, incepand cu ramele scoase din Bio Stupi si pana la recoltarea ei prin centrifugare.

Va prezint un film din 11 Iulie 2016 in care veti vedea cum arata ramele pline cu miere din Bio stupi:
Inca un film din 15 Iulie 2016 in care vedeti ramele pline cu miere complet maturata din Bio stupi:

Va prezint un film din 7 Iulie 2016 facut impreuna cu nepoteii si copiii mei din SUA, in care vedem cum extragem aceasta miere de albine, incepand cu ramele scoase din Bio Stupi si pana la recoltarea ei prin centrifugare.

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

2 comentarii:

Unknown spunea...

Faceti exportul de miere doar in tara sau si in afara? Todos Dumitru

Unknown spunea...

Buna ziua,am 10 stupi cumparati in 2015 de la domnul Viorel,iar in ei am cate 3 si doua familii.Ma intereseaza cate picaturi de varachet trebuie sa pun la rama de albina(mentionez ca am in fiecare stup cate 10,12 si 18 rame).Va multumesc.
Cu stima Dan Murgoci
tel.0721234249

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU