ANUNT 2017: Daca doriti sa cumparati roiuri de albine cu matci tinere de schimb linistiti (SL) imperecheate in 2017 sau Bio Stupi noi gata populati si pregatiti, va rog sa ma sunati la 0722.786.515, de preferat pe seara dupa ora 22:00 cand sunt mai liber! Un roi cu matca tanara pe 5 rame pline de puiet capcit se vinde cu 350 RON daca veniti cu lada dumneavoastra sau 300 RON daca il cumparati impahetat in Biostup. Mai puteti adauga rame suplimentare cu puiet capacit la pretul de 50 de RON rama. Ofer spre vanzare (BioStupi de ultima generatie in care buzunarul ajuta la cules (mareste productia cu cel putin 30%), complet echipati + rame si colectoare interne de polen) la pretul de 400 RON goi dar si populati cu cate 3 familii cu matci tinere de Schimb Linisitit (SL) 2017. Un astfel de Biostup cu cate 3 familii, incape perfect in portbagajul unui autoturism si poate fi transportat in siguranta pe distante mari pentru ca are aerisire excelenta. La destinatie va trebuie doua lazi pentru expandare obligatorie. Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati!
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi ambalata in bidoane de 6L sau 5L la 15 RON/Kg precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Iernatul la pavilion - Sfaturi utile

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Profesorul de matematica si apicultor pasionat, Ioan Ursu va prezinta secretele iernatului albinelor la pavilion si multe multe alte lucruri interesante.

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Un comentariu:

Anonim spunea...

Buna ziua sunt incepator din R.Moldova si vizionez filmuletele dumneavoastra de acum un an de zile de fapt de cind am hotarit sa ma apuc si eu de apicultura. As vrea ca sa va intreb daca aveti vreun filmulet despre pregatirea pentru iernat a unei familii in model de stup vechi pe vatra (stationar) caci am 2 familii si as vrea sa stiu cum sa le pregatesc pentru iarna. Va rog mult daca puteti sami dati citeva sfaturi
sau poate faceti vreun filmulet pe aceasta tema la prisaca Manastirii Tisa ca acolo stupina este pe model de stup vechi din cite am vazut pe youtube, eu am 2 familii pe model de stup de 20 rame si familiile sunt in prezent pe 13 rame va rog mult ajutatima.Si am uitat sa va spus ca va multumesc pentru ceea ce faceti noua celor cu mai putina experienta si va doresc ca visele d-tra in legatura cu Video Manualul de matematica sa vi se indeplineasca.Si daca nu puteti sa faceti un filmulet la Manastirea Tisa atunci postati mai jos un comentariu in care sa imi axplicati cum pot sa pregatesc familiile

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU