ANUNT 2019: Dragilor am ajuns la o varsta la care nu mai pot face fata singur muncii la o stupina asa mare si am hotarat sa pastrez doar strictul necesar. Mai mult, doresc sa ma axez in principal pe proiectul cu educatia elevilor la matematica iar munca la stupina imi consuma foarte mult timp. Asadar vreau sa vand surplusul de biostupi deja pregatiti cu roi pe 6 rame, cu ramele pline cu miere cu tot. Pretul unui roi este in jur de 290 RON, dar totul este negociabil in functie de cantitate si va rog sa ma sunati Tel: 0722.786.515 pentru a discuta concret ce doriti sa cumparati. Aici gasiti un film cu o prezentare

Pregatirea anului apicol urmator incepe din luna August

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
In urma telefoanelor primite m-am gandit sa fac un filmulet cu lucrarile necesare unei familii de albine in vederea pregatirii noului an apicol.

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

3 comentarii:

micutzu spunea...

Foarte bune explicatiile, dar ar trebui sa mai filmati o data toata explicatia, vizualizarea lasa de dorit, nu se vede ceea ce vreiti sa aratati, probabil ca sunteti la inceput in domeniul filmarilor.

Anonim spunea...

Sa stii ca nu este usor sa filmezi cu o mana si sa manevrezi ramele cu albine cu o alta. Omul acesta face niste eforturi imense.

toto spunea...

Foarte interesant si instructiv.
Eu nu suport plasticul in natura si folosesc izolarea cu hartie.
Inainte de introducerea fitilului, il usuc foarte bine pe o soba de teracota si nu am rateu la varianta introducerii pe urdinis.
Varianta cu plasa de sarma este foarte buna in toate metodele. Cu respect domnule profesor!

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU