ANUNT 2017: Daca doriti sa cumparati roiuri de albine cu matci tinere de schimb linistiti (SL) imperecheate in 2017 sau Bio Stupi noi gata populati si pregatiti, va rog sa ma sunati la 0722.786.515, de preferat pe seara dupa ora 22:00 cand sunt mai liber! Un roi cu matca tanara pe 5 rame pline de puiet capcit se vinde cu 350 RON daca veniti cu lada dumneavoastra sau 300 RON daca il cumparati impahetat in Biostup. Mai puteti adauga rame suplimentare cu puiet capacit la pretul de 50 de RON rama. Ofer spre vanzare (BioStupi de ultima generatie in care buzunarul ajuta la cules (mareste productia cu cel putin 30%), complet echipati + rame si colectoare interne de polen) la pretul de 400 RON goi dar si populati cu cate 3 familii cu matci tinere de Schimb Linisitit (SL) 2017. Un astfel de Biostup cu cate 3 familii, incape perfect in portbagajul unui autoturism si poate fi transportat in siguranta pe distante mari pentru ca are aerisire excelenta. La destinatie va trebuie doua lazi pentru expandare obligatorie. Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati!
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi ambalata in bidoane de 6L sau 5L la 15 RON/Kg precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Vagoane apicole de vanzare!

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Dragilor,

Dupa multi ani de pastoral la vagon am ajuns la o varsta care nu-mi mai permite sa tin pasul cu volumul de munca necesar unei astfel de activitati. Am hotarat sa-mi restrang activitatea la stupina si s-o reorganizez in asa fel incat sa pot filma cat mai multe lucruri interesante. De cativa ani am trecut la o stupina stationara bazata pe Bio Stupi iar pavilioanele le-am tras pe drepata si intentionez sa le vand celor interesati. Cele doua pavilioane le prezint mai jos asa cum aratau in vara lui 2009 cand le aveam in productie.

Pretul de vanzare este de 2500 Euro (usor negociabil) de bucata fara lazi si rame. Ambele au cabina atasata, pot gazdui cel putin 60 de familii de albine (unul poate gazdui chiar 70 de familii). La cerere putem discuta si despre lazi si rame late de cat de 3/4.

Daca exista doritori printre dumneavoastra, va rog sa ma sunati la Tel: 0722.786.515 pentru mai multe detalii. Eu sunt din Bacau. Daca cumva nu raspund imediat va rog sa insistati mai mult si eventual sa ma sunati dupa orele 20:00, 21:00 chiar si 22:00 pentru ca in timpul zilei sunt prins cu treaba si poate raspund mai greu.

Va multumesc !
Ioan Ursu - Proful Online
Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner