ANUNT 2019: Dragilor am ajuns la o varsta la care nu mai pot face fata singur muncii la o stupina asa mare si am hotarat sa pastrez doar strictul necesar. Mai mult, doresc sa ma axez in principal pe proiectul cu educatia elevilor la matematica iar munca la stupina imi consuma foarte mult timp. Asadar vreau sa vand surplusul de biostupi deja pregatiti cu roi pe 6 rame, cu ramele pline cu miere cu tot. Pretul unui roi este in jur de 290 RON, dar totul este negociabil in functie de cantitate si va rog sa ma sunati Tel: 0722.786.515 pentru a discuta concret ce doriti sa cumparati. Aici gasiti un film cu o prezentare

Secrete: Miere, Capaceala, Pastura, Propolis, etc

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Aceasta serie de filmulete isi propunesa va ajute in a putea intelege si cumpara produse de calitate. Un consumator educat va ridica calitatea produselor de pe piata. Veti putea intelege care sunt avantajele si dezavantajele mierei zaharisite/cristalizate fata de cea nezaharisita. Este important sa intelegeti ce inseamna capaceala si la ce este buna ea, precum si ce proprietati miraculoase detine pastura, propolis, etc. Pentru cei interesati, produsele apicole ale profesorului Ioan Ursu se gasesc la vanzare in Piata Sud din Bacau, chiar la intrare pe partea stanga. Vizionare placuta !




http://proful-online.blogspot.com

Pentru mai multe informatii, profesorul apicultor Ioan Ursu va sta la dispozitie la telefonul: 0722786515

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

7 comentarii:

miere padure spunea...

interesant. Sper ca tot mai multi oameni sa inteleaga ce importanta are mierea de albine si produsele apicole. Este foarte greu

Anonim spunea...

Am observat ca filmuletul atasat acestei pagini a fost sters. Se poate urca inca o data acest filmulet?

Cu respect

Ciprian, Navodari

Constantin spunea...

Felicitari, domnule profesor!
Ce pacat ca nu vindeti produsele dumnevoastra si in Bucuresti!
Mult succes in continuare!
Constantin

Anonim spunea...

Doamne ,ma uit la inregistrarile Dlui profesor ,ca la un film de scurt metraj ..imi place ff mult,si vocea si ochii blanzi ai Dumnealui,povestind si impartasind cu oricine este dornic sa-l cunoasca pe Dumnealui si aceasta lume fantastica a albinelor .. si cat de multa munca depun ele pentru sanatatea noastra,si cat de multa munca depunde Dl profesor,pentru a ne ajuta pe noi oamenii sanatosi si pe cei suferinzi,respectandu-le totodata munca lor asidua si intimitatea lor!!! Multa multa sanatate va doresc,Dle profesor si sper ca intr-o buna zi sa am onoarea de a va saluta si de a va intalni si in realitate,eu fiind din Bucuresti,si cumparand de cativa ani miere,pastura si capaceala de la un stimat Domn apicultor din Pta Rahova. Cu tot respectul pentru Dumneavoastra,
Cristina !

Anonim spunea...

Buna ziua,D-le Profesor!!! Iau de 2 luni in fiecare dimineata,pe stomacul gol,2 lingurite mici de pastura usor lichida,cumparata de la singurul apicultor din piata.Dar de 2 saptamani,am o sensibilitate gastrica de la ea,ma doare rau de tot stomacul cateva ore bune dupa ce iau pastura,desi pana acum nu am avut nici-o durere.Ce ma sfatuiti sa fac Dle Profesor !? Va multumesc pentru raspunsul Dvs Cu stima Elena Buc

Anonim spunea...

Buna ziua doamna Elena,
Va raspunde Cristi, baitul prof. Ursu si admin acestui blog. Va rog sa mergeti sa consultati un doctor de specialiatate. Puteti merge si cu o proba din pastura la un laborator pentru o eventuala analiza. Acesta este singurul sfat pe care il puteti primi in situatia de fata.
multumesc,
--
cristi - admin blog

Daniel spunea...

Buna ziua, va rog daca se poate sa comand pastura in miere si sa fie trimisa prin curierat la Bucuresti. Multumesc!

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU