ANUNT 2019: Dragilor am ajuns la o varsta la care nu mai pot face fata singur muncii la o stupina asa mare si am hotarat sa pastrez doar strictul necesar. Mai mult, doresc sa ma axez in principal pe proiectul cu educatia elevilor la matematica iar munca la stupina imi consuma foarte mult timp. Asadar vreau sa vand surplusul de biostupi deja pregatiti cu roi pe 6 rame, cu ramele pline cu miere cu tot. Pretul unui roi este in jur de 290 RON, dar totul este negociabil in functie de cantitate si va rog sa ma sunati Tel: 0722.786.515 pentru a discuta concret ce doriti sa cumparati. Aici gasiti un film cu o prezentare

Intepatura de albina: Cum se scoate acul fara sa primiti prea mult venin

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Daca sunteti intepat de o albina, iata cum puteti scoate acul fara a va injecta prea mult venin. Trebuie sa intelegeti ca acul de albina are o pompita si daca prindeti cu degetul, veti pompa tot veninul.



Subtitrare

Iata ca m-a intepat!

0:00:09.149,0:00:11.149
Dupa ce a intepat, acul ramane aici

0:00:11.146,0:00:13.146
Impreuna cu o parte din intestin

0:00:17.090,0:00:19.090
Pompita daca e stansa acuma, pompeaza tot veninul

0:00:19.133,0:00:21.133
Dar eu voi face in felul urmator

0:00:23.359,0:00:25.359
Iau un cutit si incerc sa indepartez acul

0:00:28.003,0:00:30.003
Fara sa strang pompita ca sa nu-mi injectez prea mult venin

0:00:31.720,0:00:33.720
Asa, si am scapat in felul acesta.

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU