ANUNT 2017: Daca doriti sa cumparati roiuri de albine cu matci tinere de schimb linistiti (SL) imperecheate in 2017 sau Bio Stupi noi gata populati si pregatiti, va rog sa ma sunati la 0722.786.515, de preferat pe seara dupa ora 22:00 cand sunt mai liber! Un roi cu matca tanara pe 5 rame pline de puiet capcit se vinde cu 350 RON daca veniti cu lada dumneavoastra sau 300 RON daca il cumparati impahetat in Biostup. Mai puteti adauga rame suplimentare cu puiet capacit la pretul de 50 de RON rama. Ofer spre vanzare (BioStupi de ultima generatie in care buzunarul ajuta la cules (mareste productia cu cel putin 30%), complet echipati + rame si colectoare interne de polen) la pretul de 400 RON goi dar si populati cu cate 3 familii cu matci tinere de Schimb Linisitit (SL) 2017. Un astfel de Biostup cu cate 3 familii, incape perfect in portbagajul unui autoturism si poate fi transportat in siguranta pe distante mari pentru ca are aerisire excelenta. La destinatie va trebuie doua lazi pentru expandare obligatorie. Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati!
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi ambalata in bidoane de 6L sau 5L la 15 RON/Kg precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Rama claditoare in actiune - capcana naturala impotriva varozei

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Importanta ramei claditoare si rolul ei in noua tehnologie introdusa de Bio Stup, le puteti constata din urmatorul film. Tehnologia Bio Stup amplifica foarte mult eficienta ramei claditoare de lupta impotriva varoua, cu deranj minim al familiei de albine chiar si atunci cand magazia este montata deasupra cuibului. Aceasta capcana 100% naturala este foarte eficienta dupa cum o sa vedeti. Filmat pe 9 Mai 2011.


Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

3 comentarii:

hary gery spunea...

salut ,am cresut si am lucrat cualbinutele le cunosc si ma cunoate .. .. e un lucru mare ceia ce faceti si e demn de apreciat ,,,va felicit ...insa vreau sa fac o precizare daca i-mi permiteti ..vatra stupinei dumneavoastra k-m lasa de dorit trbuie sa fie mai multa igiena ,ptr mine nui de mirare k ave-ti varoza, ka profesor si k-a om care cunoaste-ti albinele ,speram la o vatra de stupi "exemplu" ... ori cum meritati felicitarile din plin ptr k sint putini oameni k-a dumneavoastra ..mult succes..cu respect ionel..

vasilica condurache spunea...

as vrea sa ma apuc si eu de apicultura,si as vrea sa incep 10 stupi,as vrea sa cumpar de la dumneavoatra cum pot sa va contatez

Anonim spunea...

Domnul Vasilica

Va rog sa-l sunati pe tata sau pe domnul Viorel Sfichi. Telefoanele le gasiti pe acest blog.
Multumesc,
--
cristi - blog admin

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU