Prima vizita la Bio Stupul stationar/pe vatra

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Lectii in direct pe PROFUL ONLINE TV
Filmulul urmator prezinta prima vizita dupa tranzvazarea prezentata in filmul anterior, la Bio Stupul pe vatra. Suntem undeva pe 14 Aprilie 2011. Studiem impreuna comportamentul.


Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

2 comentarii:

Razu spunea...

Domnule profesor o intrebare va rog. Am tot urmarit filmuletele dumneavoastra si nu reusesc nici cum sa inteleg cum realizati aerisirea despre care vorbiti? Fundul cu sertaras este din sita dar sertarul nu are aerisire sub sita iar in partea de sus nici sub (in cutie undeva) nici peste folie (in lateral la capac) nu vad gauri cu sita.
Pe unde aerisiti?

APICULTORUL spunea...

Sant Ioan din Covasna
Pentru RAZU :
La bio stup nu este nevoie de aerisire la propiu pentru ca are trei urdinise practic aerisirea se face antre ele din acest motiv daca ai doar o familie an acest stup trebuie sa deschizi un urdinis chiar daca nu ai albina.
Atentie familia care sta trebuie sa fie despartita prin diafragma sper sa fii anteles mia luat 1 luna si pana miam dat dseama facand mai multe experimente.
Rezultatul lam obtinut dupa cantitatea de ventilatoare de la urdinis.
Am ancercat si cu sertaru tras afara aici nai ventilatoare deloc oricat de cald ar fii dar an timpul noptii daca e prea rece dauneaza puietului.
Asa am ajunz la concluzia cu urdinisul opus deschiz si e foarte bine.
Cu bine si sanatate.

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU