Apicultura pentru incepatori si avansati, pe scurt, apicultura online pentru toti Acest blog se doreste a fi o resursa de video apicultura practica, pentru toti cei care indragesc aceasta straveche indeletnicire. Veti descoperi numeroase probleme si situatii inedite cu care m-am confruntat din Februarie 2010, de cand am inceput acest blog. In unele filme am avut si ucenici luati de la zero care mi-au oferit prilejul de a explica pe intelesul tuturor cate ceva din tainele stuparitului.
ANUNT 2019:
Dragilor am ajuns la o varsta la care nu mai pot face fata singur muncii la o stupina asa mare si am hotarat sa pastrez doar strictul necesar. Mai mult, doresc sa ma axez in principal pe proiectul cu educatia elevilor la matematica iar munca la stupina imi consuma foarte mult timp. Asadar vreau sa vand surplusul de biostupi deja pregatiti cu roi pe 6 rame, cu ramele pline cu miere cu tot. Pretul unui roi este in jur de 290 RON, dar totul este negociabil in functie de cantitate si va rog sa ma sunati Tel: 0722.786.515 pentru a discuta concret ce doriti sa cumparati.
Aici gasiti un film cu o prezentare
Suntem pe 22 Septembrie 2015 la stupina si va prezint un scurt filmulet cu exemple de faguri preferati de albine atunci cand formeaza ghemul la iernat. Veti vedea ca cei inchisi la culoare (maronii) au avantajul de a retine mai bine caldura decat cei albi. Cei foarte negri, sunt ei buni la iernat dar atentie mare in primavara pentru ca celulele lor sunt micsorate si nu sunt foarte bune pentru puiet. Toti acesti faguri trebuie sa aiba si coronita dar nu trebuie sa fie batuti cu miere de sus pana jos cum sunt cei prezentati de la min 10:19 - Daca filmul va este util, as aprecia un Share si Like
Versiunea acestui film pentru Mobil sau Tableta se gaseste AICI
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului. Va multumesc! prof. Ioan URSU
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU