ANUNT 2019: Dragilor am ajuns la o varsta la care nu mai pot face fata singur muncii la o stupina asa mare si am hotarat sa pastrez doar strictul necesar. Mai mult, doresc sa ma axez in principal pe proiectul cu educatia elevilor la matematica iar munca la stupina imi consuma foarte mult timp. Asadar vreau sa vand surplusul de biostupi deja pregatiti cu roi pe 6 rame, cu ramele pline cu miere cu tot. Pretul unui roi este in jur de 290 RON, dar totul este negociabil in functie de cantitate si va rog sa ma sunati Tel: 0722.786.515 pentru a discuta concret ce doriti sa cumparati. Aici gasiti un film cu o prezentare

Lucrare la stupina: Strangem cuibul pana la limita ramelor cu puiet pentru a pastra bine caldura

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Suntem pe 3 Martie 2016 la stupina si va arat ce lucrare fac acuma: Strang cuibul pana la limita ramelor cu puiet pentru a tine albina inghesuita si a conserva caldura, iar in paralel adaug o rama cu miere la tras, dincolo de diafragma de polistiren pentru a le da sentimentul de cules.
Versiunea acestui film pentru Mobil sau Tableta se gaseste AICI

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

2 comentarii:

Unknown spunea...

Cu deosebita stima domnule prof.Nu dati importanta carcotasilor.Nu stiu cati dintre ei au studiat activitatea albinelor in stup si au stiudiile d-voastra universitare.
Cu deosebita stima T.Paun.

Daniel spunea...

Bună dimineața, obișnuiam sà và urmăresc filmatele aici dar de o lună și jumătate nu ați mai publicat nici un filmat, care este motivul? Daniel mà numesc

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU