Apicultura pentru incepatori si avansati, pe scurt, apicultura online pentru toti Acest blog se doreste a fi o resursa de video apicultura practica, pentru toti cei care indragesc aceasta straveche indeletnicire. Veti descoperi numeroase probleme si situatii inedite cu care m-am confruntat din Februarie 2010, de cand am inceput acest blog. In unele filme am avut si ucenici luati de la zero care mi-au oferit prilejul de a explica pe intelesul tuturor cate ceva din tainele stuparitului.
ANUNT 2019:
Dragilor am ajuns la o varsta la care nu mai pot face fata singur muncii la o stupina asa mare si am hotarat sa pastrez doar strictul necesar. Mai mult, doresc sa ma axez in principal pe proiectul cu educatia elevilor la matematica iar munca la stupina imi consuma foarte mult timp. Asadar vreau sa vand surplusul de biostupi deja pregatiti cu roi pe 6 rame, cu ramele pline cu miere cu tot. Pretul unui roi este in jur de 290 RON, dar totul este negociabil in functie de cantitate si va rog sa ma sunati Tel: 0722.786.515 pentru a discuta concret ce doriti sa cumparati.
Aici gasiti un film cu o prezentare
http://apicultura-online.blogspot.com - Suntem pe 21 Mai la stupina si va mai prezint un film despre iernatul 2 in 1 cu expandarea in acceasi lada, pastrand caldura in cazul unei primaveri capricioase cum este aceasta. Iernatul 3 in 1 se face cu o caldura mult mai buna dar la expandare, familia care pleaca are putin de suferit in primavara. Apicultorul poate decide cum anume sa ierneze, de la caz la caz, profitand de arhitectura flexibila a biostupului. Aceste filme sunt sustinute de voi si daca va sunt utile, as aprecia un Like, Share, Comment
Versiunea acestui film pentru Mobil sau Tableta se gaseste AICI
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului. Va multumesc! prof. Ioan URSU
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU