Apicultura pentru incepatori si avansati, pe scurt, apicultura online pentru toti Acest blog se doreste a fi o resursa de video apicultura practica, pentru toti cei care indragesc aceasta straveche indeletnicire. Veti descoperi numeroase probleme si situatii inedite cu care m-am confruntat din Februarie 2010, de cand am inceput acest blog. In unele filme am avut si ucenici luati de la zero care mi-au oferit prilejul de a explica pe intelesul tuturor cate ceva din tainele stuparitului.
ANUNT 2019:
Dragilor am ajuns la o varsta la care nu mai pot face fata singur muncii la o stupina asa mare si am hotarat sa pastrez doar strictul necesar. Mai mult, doresc sa ma axez in principal pe proiectul cu educatia elevilor la matematica iar munca la stupina imi consuma foarte mult timp. Asadar vreau sa vand surplusul de biostupi deja pregatiti cu roi pe 6 rame, cu ramele pline cu miere cu tot. Pretul unui roi este in jur de 290 RON, dar totul este negociabil in functie de cantitate si va rog sa ma sunati Tel: 0722.786.515 pentru a discuta concret ce doriti sa cumparati.
Aici gasiti un film cu o prezentare
Filmam pe 13 Septembrie 2016 la stupina unde am primit vizita lui Bogdan, care a dorit sa mai invete cate ceva din tainele apiculturii. Am profitat de aceasta ocazie pentru a mai face un film cu felul in care organizez si pregatesc stupina pentru iernat. Veti avea ocazia sa vedeti care sunt ramele optime pentru iernat, cum trebuie organizate ele astfel incat albinele sa profite cat mai mult de caldura si de la caz la caz decidem daca iernam cu 2 sau 3 familii de albine in biostup. Atentie multa in perioada aceasta la furtisag. Aceste filme sunt sustinute de voi si daca va sunt utile, as aprecia un Like, Share, Comment
Versiunea acestui film pentru Mobil sau Tableta se gaseste AICI
Un comentariu:
Sarbatori fericite si La Multi Ani d-le profesor va ureaza de la Resita un profesor pensionar.Cu deosebita stima T.Paun
Trimiteți un comentariu
Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU