ANUNT 2017: MARI REDUCERI: Din cauza unor probleme personale sunt nevoit sa-mi restrang stupina si aceasta ar fi o ocazie unica pentru cei intersati de apicultura. Asa ca daca doriti sa cumparati familii de albine cu tot cu miere in ele, cu matci tinere si rame cu puiet sau utilaj apicol de tot felul (lazi, rame goale sau cu faguri, etc) la preturi FOARTE ATRACTIVE, va rog sa ma sunati la 0722.786.515. Aici gasiti un film cu preturi orientative si prezentare
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi (2016 - 15 RON/KG | 2017 - 25 RON/KG) ambalata in bidoane de 6L sau 5L precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Stupul besmeticit si noua regina: O situatie speciala

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
In acest film va prezint o situatie care poate sa apara in orice stupina: o familie besmeticita si ce putem face sa o salvam de la disparitie.

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

5 comentarii:

Anonim spunea...

ati reusit experimentul?:) sunt tare curios

prof. Ioan URSU (Google: proful online), Tel: 0722786515 spunea...

Da a reusit experimentul datorita faptului ca familia a fost surprinsa intr-un moment cand ea a mai putut sa fie intoarsa de la besmeticirea definitiva.

N.Dumeritu spunea...

Intrebare ptr dom"Profesor:am gasit un stup gol acum o saptamana desi a fost tratat cu Bee Vital ptr paduchi, hrana suficienta.Sa nu fi fost bun tratamentul? Deci nu am gasit albina nici moarta nici vie!
Multumesc !

prof. Ioan URSU (Google: proful online), Tel: 0722786515 spunea...

Dumneavostra nu specificati cand ati facut tratamentul si care este perioada care a trecut de la tratament la constatarea pierderii.

Am intalnit si eu astfel de cazuri si ce va pot spune este ca infestarea a fost atat de puternica incat albinele atacate au plecat sa moara in afara stupului(ca sa nu constituie o povara pentru celelate).

Albina(tanara sau batrana) cand isi pierde capacitatea de zbor, paraseste imediat stupul(de-ar face asa si oamenii ... :))

Daca infestarea este puternica, si in 2 saptamani de zile se poate pierde o familie.

Anonim spunea...

A fost o "lovitura de stat" :). Apicultura e un domeniu profund si plin de impliniri sufletesti dar si concrete. Apreciez munca dumneavoastra si a tuturor celor pasionati. De-abia astept sa ma mut la tara si sa-mi "plantez" 2-3 stupi pentru delectarea sufletului. Multa sanatate si inspiratie in continuare!
--
orientalchristian1 - YouTube user

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU