ANUNT 2017: Daca doriti sa cumparati roiuri de albine cu matci tinere de schimb linistiti (SL) imperecheate in 2017 sau Bio Stupi noi gata populati si pregatiti, va rog sa ma sunati la 0722.786.515, de preferat pe seara dupa ora 22:00 cand sunt mai liber! Un roi cu matca tanara pe 5 rame pline de puiet capcit se vinde cu 350 RON daca veniti cu lada dumneavoastra sau 300 RON daca il cumparati impahetat in Biostup. Mai puteti adauga rame suplimentare cu puiet capacit la pretul de 50 de RON rama. Ofer spre vanzare (BioStupi de ultima generatie in care buzunarul ajuta la cules (mareste productia cu cel putin 30%), complet echipati + rame si colectoare interne de polen) la pretul de 400 RON goi dar si populati cu cate 3 familii cu matci tinere de Schimb Linisitit (SL) 2017. Un astfel de Biostup cu cate 3 familii, incape perfect in portbagajul unui autoturism si poate fi transportat in siguranta pe distante mari pentru ca are aerisire excelenta. La destinatie va trebuie doua lazi pentru expandare obligatorie. Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati!
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi ambalata in bidoane de 6L sau 5L la 15 RON/Kg precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Prima stupina din Romania dotata cu Bio Stupi pe vatra / stationari

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Suntem cu filmatul la prisaca Manastirii Tisa Silvestru de langa Bacau care a fost dotata cu Bio Stupi versiunea pe vatra. Aici vom vedea pe viu cum putem rezolva mai usor unele probleme care apar intr-o stupina folosind arhitectura Bio Stup. Locatia este superba iar informatiile sunt foarte proaspete si utile. Filmat pe 6 Iulie 2011.


Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

2 comentarii:

Anonim spunea...

Cum se rezolva problema unui stup cu matca neimperecheata de doua saptamani. Aceste matci care nu s-au imperecheat mai multe saptamani din cauza vremii si persista in stup trebuiesc omorate-inlaturate ca sa lase loc altei matci pe viitor?

Anonim spunea...

Pe 12 iunie am prins doua roiuri de albine. Am observat la unul dintre ele ca matca este mai harnica, oua mai mult, dar m-am intristat azi cand am vazut ca pe o rama noua au inceput sa traga botci, 3 la numar, asezate in mijloc, matci de schimb linistit. Am stricat ce au construit, nu era inca ouat, si am pus o alta rama. Ce este de facut pe viitor, oare in august voi avea un paroi, oare pot impiedica roirea, sa fie o matca batrana? De cand l-am prins l am hranit cam cu 4 kg de zahar, iar in momentul de fata are 5 rame, dintre care una pt a o construi, matca mi-a batut puiet peste tot, doar partea de sus a ramei mai ramane cu miere.

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU