Prima stupina din Romania dotata cu Bio Stupi pe vatra / stationari

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Lectii in direct pe PROFUL ONLINE TV
Suntem cu filmatul la prisaca Manastirii Tisa Silvestru de langa Bacau care a fost dotata cu Bio Stupi versiunea pe vatra. Aici vom vedea pe viu cum putem rezolva mai usor unele probleme care apar intr-o stupina folosind arhitectura Bio Stup. Locatia este superba iar informatiile sunt foarte proaspete si utile. Filmat pe 6 Iulie 2011.


Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

2 comentarii:

Anonim spunea...

Cum se rezolva problema unui stup cu matca neimperecheata de doua saptamani. Aceste matci care nu s-au imperecheat mai multe saptamani din cauza vremii si persista in stup trebuiesc omorate-inlaturate ca sa lase loc altei matci pe viitor?

Anonim spunea...

Pe 12 iunie am prins doua roiuri de albine. Am observat la unul dintre ele ca matca este mai harnica, oua mai mult, dar m-am intristat azi cand am vazut ca pe o rama noua au inceput sa traga botci, 3 la numar, asezate in mijloc, matci de schimb linistit. Am stricat ce au construit, nu era inca ouat, si am pus o alta rama. Ce este de facut pe viitor, oare in august voi avea un paroi, oare pot impiedica roirea, sa fie o matca batrana? De cand l-am prins l am hranit cam cu 4 kg de zahar, iar in momentul de fata are 5 rame, dintre care una pt a o construi, matca mi-a batut puiet peste tot, doar partea de sus a ramei mai ramane cu miere.

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU