ANUNT 2019: Dragilor am ajuns la o varsta la care nu mai pot face fata singur muncii la o stupina asa mare si am hotarat sa pastrez doar strictul necesar. Mai mult, doresc sa ma axez in principal pe proiectul cu educatia elevilor la matematica iar munca la stupina imi consuma foarte mult timp. Asadar vreau sa vand surplusul de biostupi deja pregatiti cu roi pe 6 rame, cu ramele pline cu miere cu tot. Pretul unui roi este in jur de 290 RON, dar totul este negociabil in functie de cantitate si va rog sa ma sunati Tel: 0722.786.515 pentru a discuta concret ce doriti sa cumparati. Aici gasiti un film cu o prezentare

Bio Stup expus la Expo Inventika in perioada 5-8 Octombrie 2011

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Dragilor,

In perioada 5-8 Octombrie 2011, sunt prezent cu Bio Stup-ul(varianta pe vatra si de pavilion) precum si inmultitorul de matci/regine la salonul
Expo Inventika ce se desfasoara in pavilionul C2 la Romexpo - Bucuresti.
Daca doriti sa veniti sa le vedeti si sa discutam despre ele sau despre proiectul de Video Matematica Online, va astept cu drag.

Actualizare la sfarsitul expozitiei

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

4 comentarii:

miere bucovina spunea...

Am vazut acest stup. Cred ca este o idee buna dar trebuie inca rectificate unele lucruri ca sa devina util si pentru cei cu multi stupi, ce fac pastoral. In apicultura ideile noi patrund greu.

Tibi spunea...

Buna seara
In partea stanga era o rubrica cu:
Toate Postarile - expandati lunile si anii pentru a le accesa.Cu anul 2010 2011
De ce sa scos aceasta rubrica. Eu urmaream filmele pe rand acolo anul 2010 am vazut toate filmele. Eram in anul 2011 luna martie si acuma nu mai stiu care am vazut si care nu.
Va rog daca se poate sa il puneti inapoi va multumesc.

Anonim spunea...

Folositi va rog "Cuprinsul acestui blog". Este mult mai simplu si mai util decat Arhiva cu Toate Postarile si are exact aceeasi functie. Cuprinsul este accesibil din orice postare de pe acest blog si se gaseste chiar deasupra butonului "Vrei sa fii prieten cu prof. Ursu pe Facebook?"

multumesc,
--
cristi

apis paraschiv spunea...

domnule profesor,am cumparat de la domnul viorel sfichi stupul bio si am pus 3 familii la iernat in bio stup si sint tare multumit de stup.ce imi place la acest model de stup,este buzunarelul in care pui rama cu miere pentru a hrni cele 3 familii.nu mai trebuie sa umbli in cuib sa deranjezi albinele,si nu mai iese caldura din cuib.

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU