ANUNT 2017: Daca doriti sa cumparati roiuri de albine cu matci tinere de schimb linistiti (SL) imperecheate in 2017 sau Bio Stupi noi gata populati si pregatiti, va rog sa ma sunati la 0722.786.515, de preferat pe seara dupa ora 22:00 cand sunt mai liber! Un roi cu matca tanara pe 5 rame pline de puiet capcit se vinde cu 350 RON daca veniti cu lada dumneavoastra sau 300 RON daca il cumparati impahetat in Biostup. Mai puteti adauga rame suplimentare cu puiet capacit la pretul de 50 de RON rama. Ofer spre vanzare (BioStupi de ultima generatie in care buzunarul ajuta la cules (mareste productia cu cel putin 30%), complet echipati + rame si colectoare interne de polen) la pretul de 400 RON goi dar si populati cu cate 3 familii cu matci tinere de Schimb Linisitit (SL) 2017. Un astfel de Biostup cu cate 3 familii, incape perfect in portbagajul unui autoturism si poate fi transportat in siguranta pe distante mari pentru ca are aerisire excelenta. La destinatie va trebuie doua lazi pentru expandare obligatorie. Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati!
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi ambalata in bidoane de 6L sau 5L la 15 RON/Kg precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Intrebari / Raspunsuri: Organizarea concreta a cuibului pt. iernat Greseli de evitat Rame si Hranire

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Suntem pe 20 Septembrie 2015 si va prezint concret 3 exemple diferite de organizare a cuibului in vederea unui iernat de calitate cu consum mic de miere si caldura cat mai mare pentru 1 famile de albine intr-un stup, doua familii (2 in 1) si apoi 3 familii (3 in 1) intr-un stup. Descoperim impreuna ce rame vor participa la formarea cuibului, care sunt ramele care trebuie eliminate, cum se formeaza ghemul, ce inseamna felierea ghemului, ce greseli trebuie evitate astfel incat apicultorul sa ajute albinele sa se organizeze cat mai bine si nu sa le incurce. Cum trebuie sa arate ramele care participa in mijlocul cuibului? Gasiti un prim raspuns la min 34:00. In prima parte prezint cum as organiza un stup cu o singura familie pentru iernat. Prezint apoi cum organizez cuibul pentru doua familii (2 in 1) la min 43:12 intr-un stup. De la min 45:00 m-a sunat Mirel (ucenicul meu de anul trecut) despre care am si vorbit la inceputul acestui film cu o intrebare despre hranirea stimulativa cu sirop. Daca filmul va este util, as aprecia un Share sau Like
Versiunea acestui film pentru Mobil sau Tableta se gaseste AICI

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU