ANUNT 2017: Daca doriti sa cumparati familii de albine cu matci tinere de schimb linistiti (SL) imperecheate in 2016 sau Bio Stupi noi gata populati si pregatiti, va rog sa ma sunati la 0722.786.515, de preferat pe seara dupa ora 22:00 cand sunt mai liber! Oferta 1 - O familie cu matca tanara pe 6 rame pline de puiet capcit si 2 rama cu hrana (total 8 rame) se vinde cu 450 RON. Mai puteti adauga rame suplimentare cu puiet capacit la pretul de 50 de RON rama. Oferta e valabila pana in MAI. Oferta 2 - Ofer spre vanzare (BioStupi de ultima generatie in care buzunarul ajuta la cules (mareste productia cu cel putin 30%), complet echipati + rame si colectoare interne de polen) la pretul de 500 RON goi dar si populati cu cate 3 familii cu matci tienere de Schimb Linisitit (SL) 2016. Un astfel de Biostup cu cate 3 familii, incape in portbagajul unui autoturism si poate fi transportat in siguranta pe distante mari. La destinatie va trebuie doua lazi pentru expandare obligatorie. Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati!
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi ambalata in bidoane de 6L sau 5L la 15 RON/Kg precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Expandarea familiilor de albine dupa iernarea 3 in 1 de la Biostup - Lucrari de primavara la stupina

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Lectii in direct pe PROFUL ONLINE TV
Suntem in Aprilie 2016 la stupina unde filmam operatia de expandare a familiilor de albine. Dupa ce am iernat eficient 3 in 1 (cu multa caldura) intr-un Biostup, vom expanda familiile folosind un alt Bio Stup gol (care a stat la pastrare in magazie peste iarna). Noua lada o aducem pe pozitie in locul celei vechi si in ea vom aduce familia cea mai dezvoltata din vechiul Bio Stup (ne dam seama rapid care este ea dupa activitatea de la urdinis). Familia pe care o vom muta in noua lada, observam ca are deja cuibul blocat cu miere si in procesul de transvazare, vedem si ce operatii facem pentru a debloca acest cuib. A doua familie ramasa in vechiul Bio Stup, o vom extinde in spatiul ramas gol dupa mutarea primei familii. Pe cea de-a treia familie din buzunar (care de regula este cea mai slabuta cand ne pregatim de iernat) o verificam si daca e cazul ii deblocam cuibul ducand cateva rame (pe care le verificam atent sa nu contina matca) in familiile celeleate. Daca filmul va este util, as aprecia un Share si Like
Versiunea acestui film pentru Mobil sau Tableta se gaseste AICI

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU