ANUNT 2017: Daca doriti sa cumparati roiuri de albine cu matci tinere de schimb linistiti (SL) imperecheate in 2017 sau Bio Stupi noi gata populati si pregatiti, va rog sa ma sunati la 0722.786.515, de preferat pe seara dupa ora 22:00 cand sunt mai liber! Un roi cu matca tanara pe 5 rame pline de puiet capcit se vinde cu 350 RON daca veniti cu lada dumneavoastra sau 300 RON daca il cumparati impahetat in Biostup. Mai puteti adauga rame suplimentare cu puiet capacit la pretul de 50 de RON rama. Ofer spre vanzare (BioStupi de ultima generatie in care buzunarul ajuta la cules (mareste productia cu cel putin 30%), complet echipati + rame si colectoare interne de polen) la pretul de 400 RON goi dar si populati cu cate 3 familii cu matci tinere de Schimb Linisitit (SL) 2017. Un astfel de Biostup cu cate 3 familii, incape perfect in portbagajul unui autoturism si poate fi transportat in siguranta pe distante mari pentru ca are aerisire excelenta. La destinatie va trebuie doua lazi pentru expandare obligatorie. Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati!
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi ambalata in bidoane de 6L sau 5L la 15 RON/Kg precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Incurajarea schimbului linistit de matca si folosirea Biostupului la inmultire cu 4 roi pe 4 rame

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Suntem pe 21 Mai 2016 la stupina si am profitat de vremea frumoasa de afara pentru a face cateva filmulete cu ultimele noutati si idei de la stupina. In acest film va prezint cat de simplu se poate transforma si folosi Biostupul stationar pentru inmultirea dirijata cu cate 4 roi pe 4 rame. Eu doresc sa-mi dotez toata stupina cu matci de schimb linistit si pentru aceasta folosesc cativa Biostupi. De la min 9:00 va prezint o modalitate foarte noua de incurajare a procesului de schimb linistit de matca. Arhitectura Biostupului imi permite marginalizarea matcii in buzunar, fara insa a intrerupe total contactul cu familia de baza. Veti vedea ce botci frumoase si complet naturale (min 14:50) se pot obtine cu acest proces. Imi pare rau ca filmul se termina brusc, datorita unei defectiuni ale camerei dar daca va este util, as aprecia un Share, Like, Comment
Versiunea acestui film pentru Mobil sau Tableta se gaseste AICI

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

2 comentarii:

Tibi spunea...

filmul nu apare

cristi spunea...

Multumesc pentru semnalare!

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU