ANUNT 2017: Daca doriti sa cumparati roiuri de albine cu matci tinere de schimb linistiti (SL) imperecheate in 2017 sau Bio Stupi noi gata populati si pregatiti, va rog sa ma sunati la 0722.786.515, de preferat pe seara dupa ora 22:00 cand sunt mai liber! Un roi cu matca tanara pe 5 rame pline de puiet capcit se vinde cu 350 RON daca veniti cu lada dumneavoastra sau 300 RON daca il cumparati impahetat in Biostup. Mai puteti adauga rame suplimentare cu puiet capacit la pretul de 50 de RON rama. Ofer spre vanzare (BioStupi de ultima generatie in care buzunarul ajuta la cules (mareste productia cu cel putin 30%), complet echipati + rame si colectoare interne de polen) la pretul de 400 RON goi dar si populati cu cate 3 familii cu matci tinere de Schimb Linisitit (SL) 2017. Un astfel de Biostup cu cate 3 familii, incape perfect in portbagajul unui autoturism si poate fi transportat in siguranta pe distante mari pentru ca are aerisire excelenta. La destinatie va trebuie doua lazi pentru expandare obligatorie. Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati!
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi ambalata in bidoane de 6L sau 5L la 15 RON/Kg precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Cum organizam cuibul pentru familia de baza si cea din buzunar. Toamna strangem, primavara expandam.

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Filmam pe 6 Septembrie 2016 la stupina unde am facut un filmulet despre cum trebuie organizat cuibul pentru familia de baza si cea din buzunar, pentru pregatirea unui iernat de calitate. Aceste filme sunt sustinute de voi si daca va sunt utile, as aprecia un Like, Share, Comment
Versiunea acestui film pentru Mobil sau Tableta se gaseste AICI

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Un comentariu:

Constantin Sterea spunea...

Buna seara.
Am urmarit filmuletul postat de dvs.si am o nelamurire,la care va solicit o indrumare:Dupa cum stiti,anul acesta,dupa greutatile intimpinate de toti apicultorii, fiind un an cu probleme,am pregatit familiile,pentru iernare,dar am pus una in familia de baza pe 8-10 rame si una in buzunarel 4-5 rame.Dupa cele vizionate,trebuie sa le modific,pentru a le aranja cuibul in familia de baza(cea mai mare pe 6-8 rame si a doua pe 4-6 rame) si ajutate cu sirop sau rame cu miere,care vor sta in buzunarel. Ca sa completez locurile goale,nu este bine sa aduc alta familie si sa o aranjez in stup,sa iernez cu trei familii si nu cu doua?Ce indrumare imi dati?
Va multumesc anticipat!

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU