ANUNT 2017: Daca doriti sa cumparati roiuri de albine cu matci tinere de schimb linistiti (SL) imperecheate in 2017 sau Bio Stupi noi gata populati si pregatiti, va rog sa ma sunati la 0722.786.515, de preferat pe seara dupa ora 22:00 cand sunt mai liber! Un roi cu matca tanara pe 5 rame pline de puiet capcit se vinde cu 350 RON daca veniti cu lada dumneavoastra sau 300 RON daca il cumparati impahetat in Biostup. Mai puteti adauga rame suplimentare cu puiet capacit la pretul de 50 de RON rama. Ofer spre vanzare (BioStupi de ultima generatie in care buzunarul ajuta la cules (mareste productia cu cel putin 30%), complet echipati + rame si colectoare interne de polen) la pretul de 400 RON goi dar si populati cu cate 3 familii cu matci tinere de Schimb Linisitit (SL) 2017. Un astfel de Biostup cu cate 3 familii, incape perfect in portbagajul unui autoturism si poate fi transportat in siguranta pe distante mari pentru ca are aerisire excelenta. La destinatie va trebuie doua lazi pentru expandare obligatorie. Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati!
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi ambalata in bidoane de 6L sau 5L la 15 RON/Kg precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

De la societatea albinelor la societatea romanesca prin matematica

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Dragilor, incerc sa prezint in aceasta serie de 5 filme cateva din ideile pe care le am si as vrea sa le fac publice referitoare la reformarea societatii romanesti. Matematica si Apicultura imi dezvaluie o lume din care putem invata multe lucruri interesante. Va multumesc !Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Un comentariu:

sibianul spunea...

Ceea ce enuntati dumneavoastra, in acest set de filmari, prezentate in stilul dumneavoastra simpatic, despre societatea in care traim si societatea in care am putea trai, este foarte adevarat!
Insa, eu cred ca acest model de societate, este unul idealist, care se potriveste unei societati ce se RESPECTA si care isi DORESTE un astfel de model de societate echitabila!
Cu o mare parere de rau, trebuie sa admitem, ca o buna parte din societatea romaneasca de astazi, nu isi DORESTE acest model de societatea care se bazeaza pe echitate, ceea ce inseamna ca nu se RESPECTA!
Si mie mi-a fost greu sa inteleg, de unde provine dezinteresul total, manifestat de societatea romaneasca fata de principii si valori!
Omul nu a putut niciodata, nu poate si nici nu va putea sa devina bun si drept(fata de sine si fata de societate), prin forte proprii! Singurul care poate sa-l faca pe om sa devina bun si drept este numai Dumnezeu! Iar o societate, formata in majoritatea ei din astfel de oameni schimbati de Dumnezeu, cu siguranta ca va forma societatea bazata pe principiile si valorile despre care dumneavoastra aminteati in aceasta filmare!
Ca exemple se pot aminti tari precum SUA, Anglia, Germania etc.! In asemenea tari unde societatea, in mare parte, este atat civilizata cat si mult avansata, se poate constata cu usurinta, faptul ca in anumite perioade ale istoriei, au avut parte de oameni prin care Dumnezeu a produs mari treziri spirituale, societatea indreptandu-se cu motivatii sincere spre Dumnezeu!
Cred din toata inima, ca societatea romaneasca poate fi exact asa cum o descrieti, in momentul in care Il va cauta cu sinceritate pe Dumnezeu, si se va lasa transformata de El! Atunci cand Dumnezeu transforma un om, o societate, acolo vor disparea faptele si pacatele care o distrug, si anume: minciuna, coruptia, hotia, invidia, amaraciunea, nedreptatea, s.a.m.d.

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU