ANUNT 2017: Daca doriti sa cumparati roiuri de albine cu matci tinere de schimb linistiti (SL) imperecheate in 2017 sau Bio Stupi noi gata populati si pregatiti, va rog sa ma sunati la 0722.786.515, de preferat pe seara dupa ora 22:00 cand sunt mai liber! Un roi cu matca tanara pe 5 rame pline de puiet capcit se vinde cu 350 RON daca veniti cu lada dumneavoastra sau 300 RON daca il cumparati impahetat in Biostup. Mai puteti adauga rame suplimentare cu puiet capacit la pretul de 50 de RON rama. Ofer spre vanzare (BioStupi de ultima generatie in care buzunarul ajuta la cules (mareste productia cu cel putin 30%), complet echipati + rame si colectoare interne de polen) la pretul de 400 RON goi dar si populati cu cate 3 familii cu matci tinere de Schimb Linisitit (SL) 2017. Un astfel de Biostup cu cate 3 familii, incape perfect in portbagajul unui autoturism si poate fi transportat in siguranta pe distante mari pentru ca are aerisire excelenta. La destinatie va trebuie doua lazi pentru expandare obligatorie. Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati!
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi ambalata in bidoane de 6L sau 5L la 15 RON/Kg precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Discutie despre transformarea unui stup varsat in stup bio

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
In acest video discut cu domnul Enache(un apicultor din Tecuci care m-a gasit pe Internet si m-a vizitat) despre transformarea unui stup varsat in noul tip de stup bio, cu pierderi minime.
Acest tip de conversie rezolva urmatoarele probleme:
1. Temperarea fenomenului de roire
2. Contolui varozei pana la eliminare
3. Iernarea foarte eficienta 2 in 1
4. Folosirea unei familii ajutatoare(nucleul) pentru o densiste maxima de albine in vedera obtinerii unei productii record
5. Introducerea treptata a unei regine(fara a o stresa) in familia mamaDoriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Un comentariu:

Anonim spunea...

Sincer, imi pare rau ca mi-am facut anul trecut lazi noi, verticale, fara acest "buzunar" dincolo de grila. Am avut mari probleme, mai ales in acest sezon 2010 (si nu numai!!) cu fenomenul de roire. Gasesc ca fiind extraordinara aceasta metoda de control a roitului si a varrozei. Iarna aceasta voi transforma 5-10 lazi, pe acest sistem, pt ca vreau sa vad singur aceasta idee la lucru, normal in familii cu regine valoroase, alimentate, inainte de salcam, cu rame de puiet din alti stupi. :)
Mii de multumiri d-lui Ursu, pt tot ceea ce face, pt efortul depus si pentru explicatiile si ideile sale! Ing C. Severin

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU