ANUNT 2019: Dragilor am ajuns la o varsta la care nu mai pot face fata singur muncii la o stupina asa mare si am hotarat sa pastrez doar strictul necesar. Mai mult, doresc sa ma axez in principal pe proiectul cu educatia elevilor la matematica iar munca la stupina imi consuma foarte mult timp. Asadar vreau sa vand surplusul de biostupi deja pregatiti cu roi pe 6 rame, cu ramele pline cu miere cu tot. Pretul unui roi este in jur de 290 RON, dar totul este negociabil in functie de cantitate si va rog sa ma sunati Tel: 0722.786.515 pentru a discuta concret ce doriti sa cumparati. Aici gasiti un film cu o prezentare

Iernatul in noul model de Stup Bio

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Iernatul la vagon mi-a dat bataie de cap multi ani. De doi ani de cind am descoperit "barajul temic" realizat cu folie, pentru fiecare grup de familii, lucrurile s-au schimbat total. Dupa ce am vazut cum se comporta noul model brevetat de Stup Bio in productie, am asteptat cu emotie sa vad comportarea lui si pe timpul iernii. La intrebare pe care mi-a adresat-o profesorul de matematica Radu(n-am retinut localitatea), referitor la modelul de stup pe care sa-l aleaga pentru vagon, cred ca dau raspunsul in acest film. Stimate coleg, m-am tinut de cuvant si am facut si o lectie de matematica (daca tastati pe Google: PROFUL ONLINE, ajungeti in pagina mea de unde va luati ce doriti: matematica sau apicultura). VIZIONARE PLACUTA!




Stupul Bio Brevetat in actiune

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU