ANUNT 2017: Daca doriti sa cumparati familii de albine cu matci tinere de schimb linistiti (SL) imperecheate in 2016 sau Bio Stupi noi gata populati si pregatiti, va rog sa ma sunati la 0722.786.515, de preferat pe seara dupa ora 22:00 cand sunt mai liber! Oferta 1 - O familie cu matca tanara pe 6 rame pline de puiet capcit si 2 rama cu hrana (total 8 rame) se vinde cu 450 RON. Mai puteti adauga rame suplimentare cu puiet capacit la pretul de 50 de RON rama. Oferta e valabila pana in MAI. Oferta 2 - Ofer spre vanzare (BioStupi de ultima generatie in care buzunarul ajuta la cules (mareste productia cu cel putin 30%), complet echipati + rame si colectoare interne de polen) la pretul de 500 RON goi dar si populati cu cate 3 familii cu matci tienere de Schimb Linisitit (SL) 2016. Un astfel de Biostup cu cate 3 familii, incape in portbagajul unui autoturism si poate fi transportat in siguranta pe distante mari. La destinatie va trebuie doua lazi pentru expandare obligatorie. Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati!
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi ambalata in bidoane de 6L sau 5L la 15 RON/Kg precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Caut colaboratori pentru producerea modelului de Bio Stup

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Lectii in direct pe PROFUL ONLINE TV
Dragilor,

Sunt in cautare de colaboratori(persoane juridice sau fizice) care au mijloacele necesare producerii pe scara larga a acestui nou model folosind licenta si experienta mea. Pentru stabilirea detaliilor, cei interesati, ii rog sa ma sune la la Tel: 0722786515.

Va multumesc,
prof. Ioan Ursu

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

5 comentarii:

Marcel spunea...

La multi ani d-n profesor! Sa traiti si sa ne invatati multi ani cu sanatate!Apreciez mult efortul, priceperea si etuziasmul dvs.!Cunosc un mester in Tg.Secuiesc (jud.Covasna)care confectioneaza stupuri, am discutat cu dansul si accepta un contact din partea dvs.la tel.0743527869. Va admir si sper sa invat cat mai multe de la dvs.pt.ca la primavara vreau sa-mi cumpar 2 stupi (daca se poate model bio).Cu stima !- un incepator din Brasov - Constantin Marcel tel.0722693653, e-mail mconstantin27@yahoo.com

Liviu Leonte spunea...

cu respect domnule profesor ma numesc liviu sunt din dersca bt am si eu aproape 50 fam albine va urmaresc cu mare interes si cunosc pe cineva cu un atelier dotat si cu siguranta incintat sa colaboreze cu dvs astept un raspuns cu conditiile dvs cu stima liviu

vasile matei spunea...

Cu mult respect faptului d-stra de a gasi o comunicare prin acest intermediu,pentru incepatori.Cu asa conditii sar putia avia o cunostinta sanatoasa cu odirectie mai stabila.Suces dvs cu stima Vasile.Italia Avellino.

Lucian spunea...

Va rog sa explicati domnule profesor cum se face identificarae stupilor 3 in 1 conform noilor norme ale Ministerului Agriculturii? ( se pun 3 tablite cu numere sau una singura)

amicis spunea...

Raspuns pentru Lucian:

Facilitatea 3 in 1 se foloseste pentru un iernat de calitate. In restul anului apicol, stupii au o singura familie principala pe 12 rame + caturi de 1/2 sau 1 cad de 3/4. Roinita si buzunarul atasat sunt auxiliare. Deci as spune ca identificarea se face exact ca si in cazul unui Dadant.

multumesc,
--
cristi - administratorul acestui blog.

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU