ANUNT: Daca doriti sa cumparati matci tinere, imperecheate in 2014, sau familii de albine cu matci tinere sau Bio Stupi noi gata populati si pregatiti de iernat, va rog sa ma sunati la 0722786515, de preferat pe seara dupa ora 21:00 cand sunt mai liber!
O familie cu matca tanara pe 8 rame de puiet (12 rame in total) se vinde cu 495RON - negociabil.
Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati!

ANUNT: Manastirea Tisa Silvestri din Bacau ofera polen congelat la vanzare: 1kg - 100RON produs la stupina de BioStupi. Mai multe detalii la Tel. 0234 223 282

Caut colaboratori pentru producerea modelului de Bio Stup

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Lectii in direct pe PROFUL ONLINE TV
Dragilor,

Sunt in cautare de colaboratori(persoane juridice sau fizice) care au mijloacele necesare producerii pe scara larga a acestui nou model folosind licenta si experienta mea. Pentru stabilirea detaliilor, cei interesati, ii rog sa ma sune la la Tel: 0722786515.

Va multumesc,
prof. Ioan Ursu

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

5 comentarii:

Marcel spunea...

La multi ani d-n profesor! Sa traiti si sa ne invatati multi ani cu sanatate!Apreciez mult efortul, priceperea si etuziasmul dvs.!Cunosc un mester in Tg.Secuiesc (jud.Covasna)care confectioneaza stupuri, am discutat cu dansul si accepta un contact din partea dvs.la tel.0743527869. Va admir si sper sa invat cat mai multe de la dvs.pt.ca la primavara vreau sa-mi cumpar 2 stupi (daca se poate model bio).Cu stima !- un incepator din Brasov - Constantin Marcel tel.0722693653, e-mail mconstantin27@yahoo.com

Liviu Leonte spunea...

cu respect domnule profesor ma numesc liviu sunt din dersca bt am si eu aproape 50 fam albine va urmaresc cu mare interes si cunosc pe cineva cu un atelier dotat si cu siguranta incintat sa colaboreze cu dvs astept un raspuns cu conditiile dvs cu stima liviu

vasile matei spunea...

Cu mult respect faptului d-stra de a gasi o comunicare prin acest intermediu,pentru incepatori.Cu asa conditii sar putia avia o cunostinta sanatoasa cu odirectie mai stabila.Suces dvs cu stima Vasile.Italia Avellino.

Lucian spunea...

Va rog sa explicati domnule profesor cum se face identificarae stupilor 3 in 1 conform noilor norme ale Ministerului Agriculturii? ( se pun 3 tablite cu numere sau una singura)

amicis spunea...

Raspuns pentru Lucian:

Facilitatea 3 in 1 se foloseste pentru un iernat de calitate. In restul anului apicol, stupii au o singura familie principala pe 12 rame + caturi de 1/2 sau 1 cad de 3/4. Roinita si buzunarul atasat sunt auxiliare. Deci as spune ca identificarea se face exact ca si in cazul unui Dadant.

multumesc,
--
cristi - administratorul acestui blog.

Trimiteţi un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU

Trimiteţi un comentariu