Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI |
Cuprinsul acestui blog | sau Cautati in blog |
Urmariti-ma si pe Twitter
Follow1 @profulonline
|
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV |
Sunt in cautare de colaboratori(persoane juridice sau fizice) care au mijloacele necesare producerii pe scara larga a acestui nou model folosind licenta si experienta mea. Pentru stabilirea detaliilor, cei interesati, ii rog sa ma sune la la Tel: 0722786515.
Va multumesc,
prof. Ioan Ursu
5 comentarii:
La multi ani d-n profesor! Sa traiti si sa ne invatati multi ani cu sanatate!Apreciez mult efortul, priceperea si etuziasmul dvs.!Cunosc un mester in Tg.Secuiesc (jud.Covasna)care confectioneaza stupuri, am discutat cu dansul si accepta un contact din partea dvs.la tel.0743527869. Va admir si sper sa invat cat mai multe de la dvs.pt.ca la primavara vreau sa-mi cumpar 2 stupi (daca se poate model bio).Cu stima !- un incepator din Brasov - Constantin Marcel tel.0722693653, e-mail mconstantin27@yahoo.com
cu respect domnule profesor ma numesc liviu sunt din dersca bt am si eu aproape 50 fam albine va urmaresc cu mare interes si cunosc pe cineva cu un atelier dotat si cu siguranta incintat sa colaboreze cu dvs astept un raspuns cu conditiile dvs cu stima liviu
Cu mult respect faptului d-stra de a gasi o comunicare prin acest intermediu,pentru incepatori.Cu asa conditii sar putia avia o cunostinta sanatoasa cu odirectie mai stabila.Suces dvs cu stima Vasile.Italia Avellino.
Va rog sa explicati domnule profesor cum se face identificarae stupilor 3 in 1 conform noilor norme ale Ministerului Agriculturii? ( se pun 3 tablite cu numere sau una singura)
Raspuns pentru Lucian:
Facilitatea 3 in 1 se foloseste pentru un iernat de calitate. In restul anului apicol, stupii au o singura familie principala pe 12 rame + caturi de 1/2 sau 1 cad de 3/4. Roinita si buzunarul atasat sunt auxiliare. Deci as spune ca identificarea se face exact ca si in cazul unui Dadant.
multumesc,
--
cristi - administratorul acestui blog.
Trimiteți un comentariu
Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU