ANUNT 2017: MARI REDUCERI: Din cauza unor probleme personale sunt nevoit sa-mi restrang stupina si aceasta ar fi o ocazie unica pentru cei intersati de apicultura. Asa ca daca doriti sa cumparati familii de albine cu tot cu miere in ele, cu matci tinere si rame cu puiet sau utilaj apicol de tot felul (lazi, rame goale sau cu faguri, etc) la preturi FOARTE ATRACTIVE, va rog sa ma sunati la 0722.786.515. Aici gasiti un film cu preturi orientative si prezentare
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi (2016 - 15 RON/KG | 2017 - 25 RON/KG) ambalata in bidoane de 6L sau 5L precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Despre pregatirea iernatului 3 in 1 la Bio Stup pe vatra si despachetarea din primavara

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Suntem la inceputul anului apicol urmator si zilele acestea am fost vizitat de domnul Florin din Brasov care m-a descoperit pe Net si care a cumparat un Bio Stup pe vatra complet populat cu albine si 3 matci. Discutia pe care am purtat-o cu domnia sa este extrem de interesanta in special pentru cei incepatori pentru ca se refera la felul in care am folosit acesti Bio Stupi pentru a imperechea cate 3 regine iar apoi la felul in care planuiesc sa cresc aceste nuclee pentru a ierna optim 3 in 1. Discutam apoi si despre strategia de despachetare din primavara pentru a putea obtine 3 familii puternice, gata de actiune. Filmul popularii acestui stup se va regasi in Video Manualul de Apicultura "Scoala de apicultura" - partea 2 care este in pregatire. Fimat pe 2 August 2011.


Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU