ANUNT 2017: Daca doriti sa cumparati roiuri de albine cu matci tinere de schimb linistiti (SL) imperecheate in 2017 sau Bio Stupi noi gata populati si pregatiti, va rog sa ma sunati la 0722.786.515, de preferat pe seara dupa ora 22:00 cand sunt mai liber! Un roi cu matca tanara pe 5 rame pline de puiet capcit se vinde cu 350 RON daca veniti cu lada dumneavoastra sau 300 RON daca il cumparati impahetat in Biostup. Mai puteti adauga rame suplimentare cu puiet capacit la pretul de 50 de RON rama. Ofer spre vanzare (BioStupi de ultima generatie in care buzunarul ajuta la cules (mareste productia cu cel putin 30%), complet echipati + rame si colectoare interne de polen) la pretul de 400 RON goi dar si populati cu cate 3 familii cu matci tinere de Schimb Linisitit (SL) 2017. Un astfel de Biostup cu cate 3 familii, incape perfect in portbagajul unui autoturism si poate fi transportat in siguranta pe distante mari pentru ca are aerisire excelenta. La destinatie va trebuie doua lazi pentru expandare obligatorie. Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati!
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi ambalata in bidoane de 6L sau 5L la 15 RON/Kg precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Cum se monteaza un "Bio Stup - Ioan Ursu" primit la pachet prin curierat si expandarea explicata la rece

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Dragilor in acest film vedem cum anume se monteaza un "Bio Stup - Ioan Ursu" primit la pachet prin curierat. Cel mai nimerit sa explice acest procedeu este chiar domnul Viorel Sfichi, constructorul autorizat al acestui tip de stup. In plus veti vedea cum se monteaza si inmultitorul de matci si apoi voi explica, la rece deocamdata, expandarea din primavara. Filmat pe 25 Aprilie 2012.

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

3 comentarii:

Paul spunea...

Pentru ansamblarea stupului aveti si o schita cu legenda ce arata unde vine fiecare piesa, ca vad ca sunt multe piese; sau ansamblarea este suficient de intuitiva incat sa nu necesite?

Anonim spunea...

domnule profesor,toata stima, sunteti singurul urs cu propria stupina, dragos dragutul, spunea ca pe la 15 km de rm. sarat vin ursoaicele. urmariti apiardeal.ro va multumeste.....gheorghe ? ! .

Anonim spunea...

spor la stat lui viorel.acelasi......gheorghe ?!.

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU