ANUNT 2017: Daca doriti sa cumparati roiuri de albine cu matci tinere de schimb linistiti (SL) imperecheate in 2017 sau Bio Stupi noi gata populati si pregatiti, va rog sa ma sunati la 0722.786.515, de preferat pe seara dupa ora 22:00 cand sunt mai liber! Un roi cu matca tanara pe 5 rame pline de puiet capcit se vinde cu 350 RON daca veniti cu lada dumneavoastra sau 300 RON daca il cumparati impahetat in Biostup. Mai puteti adauga rame suplimentare cu puiet capacit la pretul de 50 de RON rama. Ofer spre vanzare (BioStupi de ultima generatie in care buzunarul ajuta la cules (mareste productia cu cel putin 30%), complet echipati + rame si colectoare interne de polen) la pretul de 400 RON goi dar si populati cu cate 3 familii cu matci tinere de Schimb Linisitit (SL) 2017. Un astfel de Biostup cu cate 3 familii, incape perfect in portbagajul unui autoturism si poate fi transportat in siguranta pe distante mari pentru ca are aerisire excelenta. La destinatie va trebuie doua lazi pentru expandare obligatorie. Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati!
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi ambalata in bidoane de 6L sau 5L la 15 RON/Kg precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Multe probleme, putine solutii la stupii aruncati la marginea drumului de tatal lui Eduard Rotaru

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV

Incercam sa gasim solutii la partea din stupina care a mai ramas. Suntem in partea a doua lunii Septembrie.

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Un comentariu:

APICULTORUL spunea...

Iata astept de un timp o reantalnire cu dumneavoastra prin intermediul ecranuluisi cu cei care vor citi acest mesaj.
Sant antro zi speciala pentru mine mai ales ca anplinesc 2 ani de la casatorie si o zi an care am finalizat anpachetarea,prima anpachetare a 2 familii de albine antrun stup ***stup ursu**
Si voi descrie acest anpachetaj.
Stupul este despartit an 2 cu o diafragma cu ochiuri,iar pe cele 2 parti ancep sa asez ramele pentru a forma cuibul an asa fel ca mijlocul cuibului sa fie chiar langa diafragma despartitoare ,pe o parte am pus 5 rame iar pe partea opusa 6 rame acestea fiind pline cu albina formand un ghem de iernare pe 11 rame. An ambele capete am pus o placa de polistiren extrudat de 2 cm,dupa care am pus lipit de peretele stupului cate o rama cu miere care an caz de vreme mai calda sa care din ea an cuib, si au cam fost zile calduroase luna aceasta.
Deasupra am pus 2 randuride folie una prinsa de diafragma centrala iar cealalta antraeaga pentru ermetizare apoi peste acestea o paturica si apoi o placa de polistiren dintro bucata , polistiren normal de 3 cm. apoi capacul.
An exterior am anvelit tot stupul cu folie neagra,eu am folosit 3 saci menajeri de 120L pe care iam prinS CU pioneze.Iar urdinisurile leam echipat cu paravanturi.
Cu aceste spuse numai bine IOAN din COVASNA

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU