ANUNT 2017: Daca doriti sa cumparati roiuri de albine cu matci tinere de schimb linistiti (SL) imperecheate in 2017 sau Bio Stupi noi gata populati si pregatiti, va rog sa ma sunati la 0722.786.515, de preferat pe seara dupa ora 22:00 cand sunt mai liber! Un roi cu matca tanara pe 5 rame pline de puiet capcit se vinde cu 350 RON daca veniti cu lada dumneavoastra sau 300 RON daca il cumparati impahetat in Biostup. Mai puteti adauga rame suplimentare cu puiet capacit la pretul de 50 de RON rama. Ofer spre vanzare (BioStupi de ultima generatie in care buzunarul ajuta la cules (mareste productia cu cel putin 30%), complet echipati + rame si colectoare interne de polen) la pretul de 400 RON goi dar si populati cu cate 3 familii cu matci tinere de Schimb Linisitit (SL) 2017. Un astfel de Biostup cu cate 3 familii, incape perfect in portbagajul unui autoturism si poate fi transportat in siguranta pe distante mari pentru ca are aerisire excelenta. La destinatie va trebuie doua lazi pentru expandare obligatorie. Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati!
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi ambalata in bidoane de 6L sau 5L la 15 RON/Kg precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Discutie purtata cu doi tineri care au achizitionat 10 Bio Stupi si s-au oprit o fuga in Bacau

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Cei doi tineri m-au descoperit pe Internet si au comandat 10 Bio stupi de la Viorel. La intoarcere, au oprit in Bacau, m-au sunat si au dorit sa afle mai multe lucruri despre Biostupi. Interesant ca tatal unuia dintre ei este apicultor pe stupi clasici si-l va sprijini pe fiu in lucrul cu noua tehnologie a Biostupului impreuna cu toate filmele mele de pe acest blog. Mai multe detalii aflati urmarind acest scurt filmulet. Multumesc.

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Un comentariu:

Ioan Olaru spunea...

Am urmărit acest film și am înțeles că apicultori aceștia au luat stupii dar nu au luat și videomanualul , recomand să achiziționeze urgent videomanualul fiindcă sunt lucruri esențiale care lipsesc de pe blog , iar lucrul cu stupul clasic și biostupul este complet diferit , videomanualul poate face diferența dintr-un eșec sau o reușită am înțeles că mai aveți 3 săptămâni până îi populați ar trebui să intrați în posesia videomanualului cât mai repede să aveți timp săl vizionați , mai bine luați 9 stupu și videomanualul , sper să citiți aceste rânduri și să nu mai așteptați timpul costă vieți de albine în acest caz.www.albina-online.blogspot.ro

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU