ANUNT 2017: Daca doriti sa cumparati familii de albine cu matci tinere de schimb linistiti (SL) imperecheate in 2016 sau Bio Stupi noi gata populati si pregatiti, va rog sa ma sunati la 0722.786.515, de preferat pe seara dupa ora 22:00 cand sunt mai liber! Oferta 1 - O familie cu matca tanara pe 6 rame pline de puiet capcit si 2 rama cu hrana (total 8 rame) se vinde cu 450 RON. Mai puteti adauga rame suplimentare cu puiet capacit la pretul de 50 de RON rama. Oferta e valabila pana in MAI. Oferta 2 - Ofer spre vanzare (BioStupi de ultima generatie in care buzunarul ajuta la cules (mareste productia cu cel putin 30%), complet echipati + rame si colectoare interne de polen) la pretul de 500 RON goi dar si populati cu cate 3 familii cu matci tienere de Schimb Linisitit (SL) 2016. Un astfel de Biostup cu cate 3 familii, incape in portbagajul unui autoturism si poate fi transportat in siguranta pe distante mari. La destinatie va trebuie doua lazi pentru expandare obligatorie. Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati!
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi ambalata in bidoane de 6L sau 5L la 15 RON/Kg precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Sfaturi utile domnului Crino din Arges, care a cumparat familii de albine

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Lectii in direct pe PROFUL ONLINE TV
Suntem pe 7 Iunie 2014 la stupina impreuna cu domnul Crino din Arges care a dorit sa cumpere cateva familii de albine pe care le-am adus la un nivel optim de dezvoltare. Pentru lucrul optim cu Bio Stupul recomand si volumele: Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - IOAN URSU
Cateva aspecte din acest film:
Min 8:00 - Deschidem o familie de baza din Bio Stupul care va pleca la Arges impreuna cu toate sfaturile de montare a caturilor si tot ce trebuie sa faca apicultorul odata ce stupul ajunge pe pozitie.
Min 18:20 - O rama cu puiet gata de ecluzionare din familia de baza, ocazie cu care vedem calitatea matcii dupa felul cum ponteaza.
Min 38:00 - Prezentam putin si un Bio Stup versiunea Pastoral
Min 46:30 - Iata si matca familiei de albine de baza care va ajunge la Arges, gasita pe rama capcana, ocazie cu care vedem si cum construiesc albinele fagurele de ceara.
Versiunea acestui film pentru Mobil sau Tableta se gaseste AICI

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU