ANUNT 2017: Daca doriti sa cumparati familii de albine cu matci tinere de schimb linistiti (SL) imperecheate in 2016 sau Bio Stupi noi gata populati si pregatiti, va rog sa ma sunati la 0722.786.515, de preferat pe seara dupa ora 22:00 cand sunt mai liber! Oferta 1 - O familie cu matca tanara pe 6 rame pline de puiet capcit si 2 rama cu hrana (total 8 rame) se vinde cu 450 RON. Mai puteti adauga rame suplimentare cu puiet capacit la pretul de 50 de RON rama. Oferta e valabila pana in MAI. Oferta 2 - Ofer spre vanzare (BioStupi de ultima generatie in care buzunarul ajuta la cules (mareste productia cu cel putin 30%), complet echipati + rame si colectoare interne de polen) la pretul de 500 RON goi dar si populati cu cate 3 familii cu matci tienere de Schimb Linisitit (SL) 2016. Un astfel de Biostup cu cate 3 familii, incape in portbagajul unui autoturism si poate fi transportat in siguranta pe distante mari. La destinatie va trebuie doua lazi pentru expandare obligatorie. Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati!
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi ambalata in bidoane de 6L sau 5L la 15 RON/Kg precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

1 Colectorul intern de polen e oglinda activitatii familiei de albine - Informatii rapide apicultura

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Lectii in direct pe PROFUL ONLINE TV
Suntem pe 29 Iulie 2014 la stupina si va arat cum atunci cand folosim colectoarele interne de polen, printr-o simpla tragere a sertarului, putem privi activitatea familiei ca intr-o oglinda si putem trage anumite concluzii foarte utile in special apicultorilor incepatori. Tot acum va prezint si niste idei referitoare la modificarea colectorului intern de polen cu economie de placa activa si imbunatatire a puritatii polenului colectat. O idee mi-a fost sugerata de domnul Ioan Olaru (Urmariti si blogul Albina Online) caruia ii multumesc si o alta este a mea. Constructorul Viorel Sfichi cu siguranta va analiza si va lua decizia cea mai buna.
Min 22:45 - Analizam o familie de albine unde imi propun sa vorbesc despre tot ceea ce gandesc eu cand vad indiciile din acest Bio Stup - versiunea pastoral. Scopul meu este sa ofer toate informatiile posibile celor interesati sa invete cate ceva despre spargerea cuibului sau strangerea lui, evaluarea matcii dupa felul cum bate puietul, evaluarea starii de sanatate a familiei, pregatirea anului apicol urmator, selectia si calitatea ramelor, ajutarea puisorilor in crestere.
Versiunea acestui film pentru Mobil sau Tableta se gaseste AICI

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU