ANUNT 2017: Daca doriti sa cumparati roiuri de albine cu matci tinere de schimb linistiti (SL) imperecheate in 2017 sau Bio Stupi noi gata populati si pregatiti, va rog sa ma sunati la 0722.786.515, de preferat pe seara dupa ora 22:00 cand sunt mai liber! Un roi cu matca tanara pe 5 rame pline de puiet capcit se vinde cu 350 RON daca veniti cu lada dumneavoastra sau 300 RON daca il cumparati impahetat in Biostup. Mai puteti adauga rame suplimentare cu puiet capacit la pretul de 50 de RON rama. Ofer spre vanzare (BioStupi de ultima generatie in care buzunarul ajuta la cules (mareste productia cu cel putin 30%), complet echipati + rame si colectoare interne de polen) la pretul de 400 RON goi dar si populati cu cate 3 familii cu matci tinere de Schimb Linisitit (SL) 2017. Un astfel de Biostup cu cate 3 familii, incape perfect in portbagajul unui autoturism si poate fi transportat in siguranta pe distante mari pentru ca are aerisire excelenta. La destinatie va trebuie doua lazi pentru expandare obligatorie. Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati!
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi ambalata in bidoane de 6L sau 5L la 15 RON/Kg precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

1 Colectorul intern de polen e oglinda activitatii familiei de albine - Informatii rapide apicultura

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Suntem pe 29 Iulie 2014 la stupina si va arat cum atunci cand folosim colectoarele interne de polen, printr-o simpla tragere a sertarului, putem privi activitatea familiei ca intr-o oglinda si putem trage anumite concluzii foarte utile in special apicultorilor incepatori. Tot acum va prezint si niste idei referitoare la modificarea colectorului intern de polen cu economie de placa activa si imbunatatire a puritatii polenului colectat. O idee mi-a fost sugerata de domnul Ioan Olaru (Urmariti si blogul Albina Online) caruia ii multumesc si o alta este a mea. Constructorul Viorel Sfichi cu siguranta va analiza si va lua decizia cea mai buna.
Min 22:45 - Analizam o familie de albine unde imi propun sa vorbesc despre tot ceea ce gandesc eu cand vad indiciile din acest Bio Stup - versiunea pastoral. Scopul meu este sa ofer toate informatiile posibile celor interesati sa invete cate ceva despre spargerea cuibului sau strangerea lui, evaluarea matcii dupa felul cum bate puietul, evaluarea starii de sanatate a familiei, pregatirea anului apicol urmator, selectia si calitatea ramelor, ajutarea puisorilor in crestere.
Versiunea acestui film pentru Mobil sau Tableta se gaseste AICI

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU