ANUNT 2017: MARI REDUCERI: Din cauza unor probleme personale sunt nevoit sa-mi restrang stupina si aceasta ar fi o ocazie unica pentru cei intersati de apicultura. Asa ca daca doriti sa cumparati familii de albine cu tot cu miere in ele, cu matci tinere si rame cu puiet sau utilaj apicol de tot felul (lazi, rame goale sau cu faguri, etc) la preturi FOARTE ATRACTIVE, va rog sa ma sunati la 0722.786.515. Aici gasiti un film cu preturi orientative si prezentare
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi (2016 - 15 RON/KG | 2017 - 25 RON/KG) ambalata in bidoane de 6L sau 5L precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Discutie utila despre performantele Bio Stupului - Proful Online si constructorul Viorel Sfichi

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Suntem pe 5 Iulie 2014 la stupina impreuna cu domnul Viorel Sfichi - constructorul Bio Stup si cu Mirel si tatal sau Emil - 2 apicultori ucenici. In prima parte a filmului discutam practic despre faptul ca inmultirea familiilor de albine merge simultan cu deparazitarea naturala.
De la Min 30:20 ne mutam cu discutia la o lada noua de Bio Stup, proaspat adusa de domnul Viorel, pe care vreau s-o pregatesc spre vanzare cu cate 3 familii de albine pe cate 6 rame in fiecare din cele 3 compartimente ale stupului. Preturi si alte detalii se gasesc in film.
Versiunea acestui film pentru Mobil sau Tableta se gaseste AICI

Urmariti si filmul domnului Ioan Olaru - "INTARIRE NUCLEU METODA URSU" la care ma refer la Min 27:00

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU