ANUNT 2017: Daca doriti sa cumparati roiuri de albine cu matci tinere de schimb linistiti (SL) imperecheate in 2017 sau Bio Stupi noi gata populati si pregatiti, va rog sa ma sunati la 0722.786.515, de preferat pe seara dupa ora 22:00 cand sunt mai liber! Un roi cu matca tanara pe 5 rame pline de puiet capcit se vinde cu 350 RON daca veniti cu lada dumneavoastra sau 300 RON daca il cumparati impahetat in Biostup. Mai puteti adauga rame suplimentare cu puiet capacit la pretul de 50 de RON rama. Ofer spre vanzare (BioStupi de ultima generatie in care buzunarul ajuta la cules (mareste productia cu cel putin 30%), complet echipati + rame si colectoare interne de polen) la pretul de 400 RON goi dar si populati cu cate 3 familii cu matci tinere de Schimb Linisitit (SL) 2017. Un astfel de Biostup cu cate 3 familii, incape perfect in portbagajul unui autoturism si poate fi transportat in siguranta pe distante mari pentru ca are aerisire excelenta. La destinatie va trebuie doua lazi pentru expandare obligatorie. Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati!
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi ambalata in bidoane de 6L sau 5L la 15 RON/Kg precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Discutie practica cu ucenicii apicultori despre diverse probleme ale zilei

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Suntem pe 2 August 2014 la stupina impreuna cu ucenicii mei apicultori si discutam aplicat despre diverse probleme ale zilei de la prisaca. Incepem cu un Bio Stup al carui continut l-am vandut in primavara apicultorilor de la Constanta si in urma, cu mana de albina ramasa si cea calatoare plus sprijin din alta parte, am crescut la loc 3 roiuri pw care le-am mutat intr-un Bio Stup de ultima generatie. Explic cu detalii cum am procedat la inmultire si multe alte lucruri utile in special apicultorilor incepatori.
Min 5:50 - Ne uitam in sertar la polenul colectat si facem predictiile corespunzatoare fiecarei familii de albine in parte.
Versiunea acestui film pentru Mobil sau Tableta se gaseste AICI

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

2 comentarii:

Mihaita Ilie spunea...

Va salut domule profesor, puteti sa-mi spuneti ce reteta de sirop pentru stimulare aveti? Ce plante folositi in infuzie si in ce cantitate .
Va maultumesc !
Ma numesc Mihai ,am 17 ani si sunt din judetul Dambovita.

cristi spunea...

Salut Mihai,
Din cate stiu de la tata din filmele recente spunea ca foloseste 1 la 1 in perioada asta si orice infuzie de plante, nu are o reteta anume. Atentie insa ca la familiile mai slabe le ajuta cu miere zahrisita pentru ca siropul uzeaza albina. E o balanta unde sa folosesti sirop si unde sa folosesti putina miere cristalizata.

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU