ANUNT 2017: Daca doriti sa cumparati familii de albine cu matci tinere de schimb linistiti (SL) imperecheate in 2016 sau Bio Stupi noi gata populati si pregatiti, va rog sa ma sunati la 0722.786.515, de preferat pe seara dupa ora 22:00 cand sunt mai liber! Oferta 1 - O familie cu matca tanara pe 6 rame pline de puiet capcit si 2 rama cu hrana (total 8 rame) se vinde cu 450 RON. Mai puteti adauga rame suplimentare cu puiet capacit la pretul de 50 de RON rama. Oferta e valabila pana in MAI. Oferta 2 - Ofer spre vanzare (BioStupi de ultima generatie in care buzunarul ajuta la cules (mareste productia cu cel putin 30%), complet echipati + rame si colectoare interne de polen) la pretul de 500 RON goi dar si populati cu cate 3 familii cu matci tienere de Schimb Linisitit (SL) 2016. Un astfel de Biostup cu cate 3 familii, incape in portbagajul unui autoturism si poate fi transportat in siguranta pe distante mari. La destinatie va trebuie doua lazi pentru expandare obligatorie. Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati!
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi ambalata in bidoane de 6L sau 5L la 15 RON/Kg precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Iernatul albinelor - Hranirea familiilor de albine in folie dubla fara a pierde caldura - Apicultura

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Lectii in direct pe PROFUL ONLINE TV
Suntem pe 15 Ianuarie 2015 la stupina si analizam putin felul in care ierneaza bio stupii impachetati 3 in 1, fiecare familie pe cate 5 - 6 rame. Folia dubla permite o hranire cu turte de miere si polen fara a pierde deloc caldura. In locul in care iernez am urdinisele inchise, aerisirea facandu-se prin sertarul cu fund anti-varroa. Daca lectia va este utila, as aprecia un Share sau Like.
Versiunea acestui film pentru Mobil sau Tableta se gaseste AICI

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Un comentariu:

Ioan Olaru spunea...

Aceasta metoda de hranire a albinelor este una aproape perfecta , dupa ce timp de 2 ierni am incercat iernarea albinelor cu diferite materiale pentru a opri condensul , am ajuns tot la folia dubla , hranirea este primul motiv , mai ales ca si stupul Nicot foloseste doar plastic in toata compozitia , ce am observat cu folia dubla se poate administra siropul in pungi intre cele 2 folii astfel siropul va fi mereu caldut , aproximativ 30 grade constant mai ales ca sta chiar deasupra ghemului , albina va savura cu mai placere orice tip de hrana , astfel activitatea albinei find foarte buna , daca in filmele mele ati observat diferite incercari de iernat tot nu am gasit iernarea mai eficienta decat cea cu folie , in urmatoarele filme veti vedea doar aceasta metoda de lucru in stupina mea , Numai Bine Ioan Olaru si multa sanatate .

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU