ANUNT 2017: MARI REDUCERI: Din cauza unor probleme personale sunt nevoit sa-mi restrang stupina si aceasta ar fi o ocazie unica pentru cei intersati de apicultura. Asa ca daca doriti sa cumparati familii de albine cu tot cu miere in ele, cu matci tinere si rame cu puiet sau utilaj apicol de tot felul (lazi, rame goale sau cu faguri, etc) la preturi FOARTE ATRACTIVE, va rog sa ma sunati la 0722.786.515. Aici gasiti un film cu preturi orientative si prezentare
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi (2016 - 15 RON/KG | 2017 - 25 RON/KG) ambalata in bidoane de 6L sau 5L precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Iernatul albinelor - Hranirea familiilor de albine in folie dubla fara a pierde caldura - Apicultura

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Suntem pe 15 Ianuarie 2015 la stupina si analizam putin felul in care ierneaza bio stupii impachetati 3 in 1, fiecare familie pe cate 5 - 6 rame. Folia dubla permite o hranire cu turte de miere si polen fara a pierde deloc caldura. In locul in care iernez am urdinisele inchise, aerisirea facandu-se prin sertarul cu fund anti-varroa. Daca lectia va este utila, as aprecia un Share sau Like.
Versiunea acestui film pentru Mobil sau Tableta se gaseste AICI

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Un comentariu:

Ioan Olaru spunea...

Aceasta metoda de hranire a albinelor este una aproape perfecta , dupa ce timp de 2 ierni am incercat iernarea albinelor cu diferite materiale pentru a opri condensul , am ajuns tot la folia dubla , hranirea este primul motiv , mai ales ca si stupul Nicot foloseste doar plastic in toata compozitia , ce am observat cu folia dubla se poate administra siropul in pungi intre cele 2 folii astfel siropul va fi mereu caldut , aproximativ 30 grade constant mai ales ca sta chiar deasupra ghemului , albina va savura cu mai placere orice tip de hrana , astfel activitatea albinei find foarte buna , daca in filmele mele ati observat diferite incercari de iernat tot nu am gasit iernarea mai eficienta decat cea cu folie , in urmatoarele filme veti vedea doar aceasta metoda de lucru in stupina mea , Numai Bine Ioan Olaru si multa sanatate .

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU