ANUNT 2017: Daca doriti sa cumparati roiuri de albine cu matci tinere de schimb linistiti (SL) imperecheate in 2017 sau Bio Stupi noi gata populati si pregatiti, va rog sa ma sunati la 0722.786.515, de preferat pe seara dupa ora 22:00 cand sunt mai liber! Un roi cu matca tanara pe 5 rame pline de puiet capcit se vinde cu 350 RON daca veniti cu lada dumneavoastra sau 300 RON daca il cumparati impahetat in Biostup. Mai puteti adauga rame suplimentare cu puiet capacit la pretul de 50 de RON rama. Ofer spre vanzare (BioStupi de ultima generatie in care buzunarul ajuta la cules (mareste productia cu cel putin 30%), complet echipati + rame si colectoare interne de polen) la pretul de 400 RON goi dar si populati cu cate 3 familii cu matci tinere de Schimb Linisitit (SL) 2017. Un astfel de Biostup cu cate 3 familii, incape perfect in portbagajul unui autoturism si poate fi transportat in siguranta pe distante mari pentru ca are aerisire excelenta. La destinatie va trebuie doua lazi pentru expandare obligatorie. Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati!
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi ambalata in bidoane de 6L sau 5L la 15 RON/Kg precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

RealitateaTV: Un apicultor a inventat un nou model de stup bio

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Stire preluata de pe site-ul RealitateaTV

Un apicultor din Bacău a reuşit să contruiască un nou model de stup pentru albine, cu ajutorul căruia spune că poate obţine mierea bio. Şi pentru că este eficient, apicultorul Ioan Ursu a dat fuga la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) şi a înregistrat invenţia. Prof. Ursu este pasionat de apicultură. Spune că nu poate trăi fără miere şi o recomandă tututor. Dar el recomandă mierea naturală, aşa că a găsit o metodă prin care obţine miere fără să apeleze la medicamente:
"Am găsit un tip de stup, un model de stup care rezolvă problema fără tratament medicamentos. Urmele de tratament de la medicamente se regăsesc în miere şi atunci eu mă duc spre mierea bio. Noutatea constă în apariţia unui buzunărel, aplicat la stup", explică apicultorul Ioan Ursu.

Următorul pas pe care apicultorul l-a urmat a fost să amenajeze masculilor condiţii optime de creştere şi dezvoltare. Invenţia îi oferă apicultorului posibilitatea să optimizeze si roitul albinelor. Urmariti stirea:
Inapoi la pagina anterioara

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU