ANUNT 2017: Daca doriti sa cumparati familii de albine cu matci tinere de schimb linistiti (SL) imperecheate in 2016 sau Bio Stupi noi gata populati si pregatiti, va rog sa ma sunati la 0722.786.515, de preferat pe seara dupa ora 22:00 cand sunt mai liber! Oferta 1 - O familie cu matca tanara pe 6 rame pline de puiet capcit si 2 rama cu hrana (total 8 rame) se vinde cu 450 RON. Mai puteti adauga rame suplimentare cu puiet capacit la pretul de 50 de RON rama. Oferta e valabila pana in MAI. Oferta 2 - Ofer spre vanzare (BioStupi de ultima generatie in care buzunarul ajuta la cules (mareste productia cu cel putin 30%), complet echipati + rame si colectoare interne de polen) la pretul de 500 RON goi dar si populati cu cate 3 familii cu matci tienere de Schimb Linisitit (SL) 2016. Un astfel de Biostup cu cate 3 familii, incape in portbagajul unui autoturism si poate fi transportat in siguranta pe distante mari. La destinatie va trebuie doua lazi pentru expandare obligatorie. Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati!
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi ambalata in bidoane de 6L sau 5L la 15 RON/Kg precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Toata stupina profului online trecuta pe noul model de Bio Stup - Ioan Ursu, foarte performant la iernatul 3 in1

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Lectii in direct pe PROFUL ONLINE TV
In acest film va prezint intreaga mea stupina pe care am trecut-o pe noul model de Bio Stup - stationar / vatra pentru ca iernatul 3 in 1 este extrem de performant. De un iernat de calitate depinde felul cum se prezinta familiile de albine in primavara si practic intregul an apicol urmator. Cand timpul ne va mai permite, vom mai veni in inspectie pentru a documenta iernatul in Bio Stup - vatra / stationar. Pregatirea albinelor pentru iarna, impachetarea stupilor pentru iarna, impachetarea stupilor, pregatirea stupilor pentru iernat, iernatul albinelor, apicultura pentru incepatori, lucrari de toamna in stupina. Filmat pe 19 Noiembrie 2011.

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

2 comentarii:

telemea16 spunea...

buna seara domnule profesor ,pe scur eu am stupii modelul'' stupi batranului'' si in urma discutiilor purtate cu colegii pe forum acestia me-au spus ca pot sa iernez cu fundul descoperit pe jumatate ,eu am observat ca dumneavoastra aveti fundul''colectorul de polen ''inchis cum sa fie mai bine cu el deschis pe jumatate sau mai putin de jumatate ,ori cu el inchi de tot ca la stupi dv.

Anonim spunea...

Buna seara!Domnule profesor va deranjez cu o intrebare si anume?Ce marime are urdinisul la iernarea 3 in 1,care este lungimea care o aveti la urdinis la cati cm il limitati,sau il lasati deschis pe toata suprafata si ce marime(lungime) are el,la iernarea 3 in banuiesc ca nu mai puneti gratie impotriva soarecilor deoarece acestia nu au unde sa stea,deoarece tot stupul e ocupat cu albine.Domn profesor eu cred ca oricat am incerca sa sa iernam o singura familie nu o sa reusim niciodata sau ajungem la performanta iernatului 3 in 1.Va multumesc!O seara buna!Aurel

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU