ANUNT 2017: Daca doriti sa cumparati roiuri de albine cu matci tinere de schimb linistiti (SL) imperecheate in 2017 sau Bio Stupi noi gata populati si pregatiti, va rog sa ma sunati la 0722.786.515, de preferat pe seara dupa ora 22:00 cand sunt mai liber! Un roi cu matca tanara pe 5 rame pline de puiet capcit se vinde cu 350 RON daca veniti cu lada dumneavoastra sau 300 RON daca il cumparati impahetat in Biostup. Mai puteti adauga rame suplimentare cu puiet capacit la pretul de 50 de RON rama. Ofer spre vanzare (BioStupi de ultima generatie in care buzunarul ajuta la cules (mareste productia cu cel putin 30%), complet echipati + rame si colectoare interne de polen) la pretul de 400 RON goi dar si populati cu cate 3 familii cu matci tinere de Schimb Linisitit (SL) 2017. Un astfel de Biostup cu cate 3 familii, incape perfect in portbagajul unui autoturism si poate fi transportat in siguranta pe distante mari pentru ca are aerisire excelenta. La destinatie va trebuie doua lazi pentru expandare obligatorie. Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati!
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi ambalata in bidoane de 6L sau 5L la 15 RON/Kg precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Iernatul la stupina 3 in 1, despre ramele de hranire si analiza unor familii de albine

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Am facut o vizita la stupina mea ce ierneaza 3 in 1 pe modelul "Bio Stup - Ioan URSU" pentru a vedea cum merge iernatul si pentru a furniza cateva sfaturi legate de ramele de hranire a familiilor de albine. Tot acum analizam rapid cateva familii incercand pe cat posibil sa nu racim cuibul. Cu ocazia aceasta vedem si cum putem folosi sertatul anti varroa pentru a "citi" activitatea din familie, fara a o deranja. Pregatirea albinelor pentru iarna, impachetarea stupilor pentru iarna, impachetarea stupilor, pregatirea stupilor pentru iernat, iernatul albinelor, apicultura pentru incepatori, lucrari de toamna in stupina. Filmat pe 24 Ianuarie 2012.

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

4 comentarii:

Sergiu B spunea...

Domnu prof. aveti aici intr-o lada mai multe albine decat am eu in 5 lazi. Sper sa pot achizitiona si eu anul acesta numai sa pot iesi bine din iarna. Eu am inceput vara trecuta cu 5 roi deci nu am de unde sa le dau miere din rame

Anonim spunea...

Popescu M

Domnule profesor, am achizitionat si eu un biostup in toamna care a trecut. Sint incepator, am cateva familii. Am pus doua familii in el si, desi exista albine, nu inteleg de ce ghemurile sint undeva jos. De cate ori verific, eu nu vad albine deasupra ramelor, asa cum aveti dumneavoastra. Ma mult, eu vad ghemul exact in partea de jos, daca ma uit pe urdinis, vad albine pe partea de jos a ramelor. Pe la sfarsitul lui decembrie am avut si un zbor de curatire foarte intens. Va rog sa-mi spuneti daca am gresit ceva si ce ar trebui sa fac. Va admir si va multumesc anticipat pentru timpul cheltuit pentru raspunsul meu!

Anonim spunea...

Buna ziua domnule Popescu,

Eu sunt Cristi, baiatul prof Ursu si administrez prezenta online a tatalui meu. Eu nu sunt apicultor si nu va pot raspunde la intrebare dar va rog sa-l sunati pe tata si sa discutati direct cu el pentru a prezenta problema mai in detaliu si eventual a raspunde la intrebarile pe care le-ar putea avea despre familiile dumneavoastra. Dupa ce faceti acest lucru si va lamuriti, as aprecia daca ati introduce un alt comentariu cu discutia si exlicatiile pentru a fi de folos si altora.

va multumesc,
--
cristi - administratorul acestui Blog

adrianapicultoru spunea...

domnule popescu,nu ar trebui sa va ingrijorati ca nu sint sus albinele,asta inseamna ca nu au consumat mierea pe care le-ati lasat-o din toamna

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU