ANUNT 2017: Daca doriti sa cumparati roiuri de albine cu matci tinere de schimb linistiti (SL) imperecheate in 2017 sau Bio Stupi noi gata populati si pregatiti, va rog sa ma sunati la 0722.786.515, de preferat pe seara dupa ora 22:00 cand sunt mai liber! Un roi cu matca tanara pe 5 rame pline de puiet capcit se vinde cu 350 RON daca veniti cu lada dumneavoastra sau 300 RON daca il cumparati impahetat in Biostup. Mai puteti adauga rame suplimentare cu puiet capacit la pretul de 50 de RON rama. Ofer spre vanzare (BioStupi de ultima generatie in care buzunarul ajuta la cules (mareste productia cu cel putin 30%), complet echipati + rame si colectoare interne de polen) la pretul de 400 RON goi dar si populati cu cate 3 familii cu matci tinere de Schimb Linisitit (SL) 2017. Un astfel de Biostup cu cate 3 familii, incape perfect in portbagajul unui autoturism si poate fi transportat in siguranta pe distante mari pentru ca are aerisire excelenta. La destinatie va trebuie doua lazi pentru expandare obligatorie. Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati!
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi ambalata in bidoane de 6L sau 5L la 15 RON/Kg precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Sfaturi despre rame in atelierul domnului Viorel - constructorul Bio Stup

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
In acest film ne-am propus sa avem o discutie practica si sa aratam cum anume trebuie procedat pentru a fabrica rame noi de calitate. Veti descoperi o serie de sfaturi (unele poate le cunoasteti deja) care speram sa vina in sprijinul multora, in special al apicultorilor incepatori. Ramele de calitate sunt o componenta cheie in apicultura / stuparit si e bine sa cunostem cate ceva din secretele lor. Daca si dumneavoastra aveti comentarii, sugestii idei, etc. va rugam sa le postati. Vizionare placuta! Filmat pe 5 Decembrie 2011.

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

3 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte interesanta prezentarea, dar filmarea lasa mult de dorit. Daca ati gasi niste operatori mai buni s-ar intelege mai bine.
Vlad

Anonim spunea...

Daca doriti calitate exceptionala la filmare, va sfatuiesc sa achizitionati pachetele de DVD-uri Scoala de Apicultura pentru ca atat operatorul cat si camera sa de filmat sunt niste profesionisti. :) Pentru aceste filme incarcate pe Internet, aceasta camera ofera cel mai bun raport calitate/timp de uploadare etc.
--
cristi

dascip spunea...

As vrea ca toti biostupii pe care vreau sa-i cumpar sa fie inseriati, marcati cu un numar unic undeva in constructia lor (pe o placuta metalica, pe un nit sau alceva) ca masura de recuperare si dovedire cu acte in caz de furt. In zilele astea de criza e o masura indispensabila si cred ca foarte normala atata timp cat dai un ban pe el.

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU