ANUNT 2017: Daca doriti sa cumparati roiuri de albine cu matci tinere de schimb linistiti (SL) imperecheate in 2017 sau Bio Stupi noi gata populati si pregatiti, va rog sa ma sunati la 0722.786.515, de preferat pe seara dupa ora 22:00 cand sunt mai liber! Un roi cu matca tanara pe 5 rame pline de puiet capcit se vinde cu 350 RON daca veniti cu lada dumneavoastra sau 300 RON daca il cumparati impahetat in Biostup. Mai puteti adauga rame suplimentare cu puiet capacit la pretul de 50 de RON rama. Ofer spre vanzare (BioStupi de ultima generatie in care buzunarul ajuta la cules (mareste productia cu cel putin 30%), complet echipati + rame si colectoare interne de polen) la pretul de 400 RON goi dar si populati cu cate 3 familii cu matci tinere de Schimb Linisitit (SL) 2017. Un astfel de Biostup cu cate 3 familii, incape perfect in portbagajul unui autoturism si poate fi transportat in siguranta pe distante mari pentru ca are aerisire excelenta. La destinatie va trebuie doua lazi pentru expandare obligatorie. Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati!
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi ambalata in bidoane de 6L sau 5L la 15 RON/Kg precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Apicultura incepatori - calitatea ramelor e cruciala - noutati de la stupina

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
In acest film am insistat si am dorit sa scot in evidenta importanta calitatii ramelor crescute in anii anteriori, pentru reusita proiectului. Prin reusita proiectului ma refer la faptul ca eficienta ramei claditoare de dupa grila este mult sporita de eliminarea din cuib a tuturor ramelor cu celule de trantori. Cand am gasit o rama cu puiet de trantori crescut in celule de albina (puietul ghebos), am discutat despre cele doua posibilitati: familie besmeticita sau matca trantorita. Alte lucruri interesante le puteti descoperi daca vizionati acest film. Filmat pe 15 Martie 2012.

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

2 comentarii:

bondyalu spunea...

Domnule profesor..am o singura intrebare..se merita sa las serviciul si sa ma apuc de albinarit?am un salariu de mizerie...ce sfat imi dati?

Anonim spunea...

Cred ca raspunsul la aceasta intrebare trebuie sa vi-l dati singur. Orice ati face, daca veti face cu pasiune veti reusi. Daca vreti insa sa va apucati de albinarit in cautarea profitului, sunt sanse mici sa reusiti. Reusita in albinarit se bazeaza in totalitate pe dragostea pentru albine.
--
cristi - admin blog

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU