Apicultura pentru incepatori si avansati, pe scurt, apicultura online pentru toti Acest blog se doreste a fi o resursa de video apicultura practica, pentru toti cei care indragesc aceasta straveche indeletnicire. Veti descoperi numeroase probleme si situatii inedite cu care m-am confruntat din Februarie 2010, de cand am inceput acest blog. In unele filme am avut si ucenici luati de la zero care mi-au oferit prilejul de a explica pe intelesul tuturor cate ceva din tainele stuparitului.
ANUNT 2019:
Dragilor am ajuns la o varsta la care nu mai pot face fata singur muncii la o stupina asa mare si am hotarat sa pastrez doar strictul necesar. Mai mult, doresc sa ma axez in principal pe proiectul cu educatia elevilor la matematica iar munca la stupina imi consuma foarte mult timp. Asadar vreau sa vand surplusul de biostupi deja pregatiti cu roi pe 6 rame, cu ramele pline cu miere cu tot. Pretul unui roi este in jur de 290 RON, dar totul este negociabil in functie de cantitate si va rog sa ma sunati Tel: 0722.786.515 pentru a discuta concret ce doriti sa cumparati.
Aici gasiti un film cu o prezentare
Evolutia celor 3 familii care ierneaza intr-un "Bio Stup - Ioan URSU" este spectaculoasa si exact cum ma asteptam, pentru ca ghemul se formeaza prin contributia celor 3 familii, iar albinele consuma mult mai putin pentru producerea caldurii necesare. Caldura suficienta le permite in aceasta perioada sa nu fie stranse in ghem si sa se deplaseze cu usurinta pe fata ramelor pentru a gasi hrana. Pentru a ajuta familile sa se dezvolte de timpuriu, trebuie acum sa intervenim cu rame cu miere si pastura. Daca nu aveti pastura, incercati sa folositi substituienti. Amanunte si mai multe sfaturi le puteti gasi vizionand filmul de mai sus. Pregatirea albinelor pentru iarna, impachetarea stupilor pentru iarna, impachetarea stupilor, pregatirea stupilor pentru iernat, iernatul albinelor, apicultura pentru incepatori, lucrari de toamna in stupina. Filmat pe 7 Martie 2012.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului. Va multumesc! prof. Ioan URSU
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU