ANUNT 2017: Daca doriti sa cumparati familii de albine cu matci tinere de schimb linistiti (SL) imperecheate in 2016 sau Bio Stupi noi gata populati si pregatiti, va rog sa ma sunati la 0722.786.515, de preferat pe seara dupa ora 22:00 cand sunt mai liber! Oferta 1 - O familie cu matca tanara pe 6 rame pline de puiet capcit si 2 rama cu hrana (total 8 rame) se vinde cu 450 RON. Mai puteti adauga rame suplimentare cu puiet capacit la pretul de 50 de RON rama. Oferta e valabila pana in MAI. Oferta 2 - Ofer spre vanzare (BioStupi de ultima generatie in care buzunarul ajuta la cules (mareste productia cu cel putin 30%), complet echipati + rame si colectoare interne de polen) la pretul de 500 RON goi dar si populati cu cate 3 familii cu matci tienere de Schimb Linisitit (SL) 2016. Un astfel de Biostup cu cate 3 familii, incape in portbagajul unui autoturism si poate fi transportat in siguranta pe distante mari. La destinatie va trebuie doua lazi pentru expandare obligatorie. Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati!
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi ambalata in bidoane de 6L sau 5L la 15 RON/Kg precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Vizita la stupina si explicatii practice in urma discutiilor de la targul apicol din IASI

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Lectii in direct pe PROFUL ONLINE TV
Acest film este facut dupa intorcerea de la targul apicol din Iasi, care s-a desfasurat in perioada 10-11 Martie 2012. Discutiile purtate acolo mi-au fost de un real folos. Incerc in acest film un raspuns atat unor intrebari primite pe blog cat si unora ridicate la acest targ. Filmat pe 13 Martie 2012.

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

4 comentarii:

Anonim spunea...

Lucian, Iasi

Domnule profesor, se observa evident din filme ca albinele aclozioneaza in fiecare familie deoarece se extinde cuibul. Dar ar fi interesant sa ne aratati intr-o familie si ramele cu puiet sa fie mult mai explicit pentru noi cate sunt intr-o familie si cam in ce proportie sunt ouate ramele.

Anonim spunea...

Domnule profesor, tin sa precizez ca am avut un roi ,facut la sfarsitul verii, numai pe 3 rame si va spun cu toata sinceritatea a rezistat. totul depinde de impachetare, tratament si hrana.
Concluzie. se poaate si cu un roi de 3 rame totul este sa te ingrijesti de ei.

vlas.83@bk.ru spunea...

Multumesc

Anonim spunea...

Buna sara Domnule Profesor, multumesc mult pentru lucru care il duceti.Dumnezeu sa va ajute si mai departe.Vizionind filmul de pe 5 decembrie 2011,unde cu Viorel asamblati niste rame,la un moment vorbiti de sirma care tae rama si se slabeste cu timpul.Nar fi bine sa folosim pioneza ca stop, de a mai taia sirma rama? nam incercat de trece sirma prin orificiul pionezei va salut la revedere.

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU