ANUNT 2017: Daca doriti sa cumparati familii de albine cu matci tinere de schimb linistiti (SL) imperecheate in 2016 sau Bio Stupi noi gata populati si pregatiti, va rog sa ma sunati la 0722.786.515, de preferat pe seara dupa ora 22:00 cand sunt mai liber! Oferta 1 - O familie cu matca tanara pe 6 rame pline de puiet capcit si 2 rama cu hrana (total 8 rame) se vinde cu 450 RON. Mai puteti adauga rame suplimentare cu puiet capacit la pretul de 50 de RON rama. Oferta e valabila pana in MAI. Oferta 2 - Ofer spre vanzare (BioStupi de ultima generatie in care buzunarul ajuta la cules (mareste productia cu cel putin 30%), complet echipati + rame si colectoare interne de polen) la pretul de 500 RON goi dar si populati cu cate 3 familii cu matci tienere de Schimb Linisitit (SL) 2016. Un astfel de Biostup cu cate 3 familii, incape in portbagajul unui autoturism si poate fi transportat in siguranta pe distante mari. La destinatie va trebuie doua lazi pentru expandare obligatorie. Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati!
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi ambalata in bidoane de 6L sau 5L la 15 RON/Kg precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Stupina pe noua vatra, rama capcana in actiune, aspiratorul de varroa 100% natural

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Lectii in direct pe PROFUL ONLINE TV
Dragilor, dupa o pauza in filmare cauzata de relocarea stupinei si alte probleme personale, revenim cu cateva filme facute pe noua vatra in care va prezint stupina, trecuta in totalitate pe "Bio Stupi - Ioan Ursu". Luna Mai a inceput frumos, cu temperaturi de vara insa in partea a doua spre sfarsit s-a transformat intr-o luna de toamna tarzie, cu ploi si temperaturi foarte scazute. In acest filmulet discutam despre ce inseamna o zona melifera buna, vedem cum trebuie sa arate o rama de calitate pe care o vom introduce la cladit, vedem rama capcana/claditoare in actiune si in partea a doua a filmului vorbim despre o metoda 100% naturala si eficienta pe care o voi aplica la momentul potrivit si care duce la colectarea masiva a varroa in perioada premergatoare inceperii noului an apicol. Arhitectura Bio Stup permite blocarea matcii in zona ramei/ramelor capcana obligand-o ca pentru o perioada de timp (minim 21 de zile) sa depuna numai puiet de trantor. Cum in aceasta perioada singurul puiet disponibil din stup va fi cel de trantor din zona ramei capcana, va puteti usor imagina cum va reactiona varroa care se va indrepta masiv spre aceasta zona. Dupa aceasta perioada de curatare accelerata in care colectam de doua ori varroa, matca se va intoarce in familie unde are acum spatiu suficient de ouat si va produce generatii de albina sanatoasa cu care vom putea ierna confortabil. Filmat pe 29 Mai 2012.

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU