ANUNT 2017: Daca doriti sa cumparati roiuri de albine cu matci tinere de schimb linistiti (SL) imperecheate in 2017 sau Bio Stupi noi gata populati si pregatiti, va rog sa ma sunati la 0722.786.515, de preferat pe seara dupa ora 22:00 cand sunt mai liber! Un roi cu matca tanara pe 5 rame pline de puiet capcit se vinde cu 350 RON daca veniti cu lada dumneavoastra sau 300 RON daca il cumparati impahetat in Biostup. Mai puteti adauga rame suplimentare cu puiet capacit la pretul de 50 de RON rama. Ofer spre vanzare (BioStupi de ultima generatie in care buzunarul ajuta la cules (mareste productia cu cel putin 30%), complet echipati + rame si colectoare interne de polen) la pretul de 400 RON goi dar si populati cu cate 3 familii cu matci tinere de Schimb Linisitit (SL) 2017. Un astfel de Biostup cu cate 3 familii, incape perfect in portbagajul unui autoturism si poate fi transportat in siguranta pe distante mari pentru ca are aerisire excelenta. La destinatie va trebuie doua lazi pentru expandare obligatorie. Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati!
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi ambalata in bidoane de 6L sau 5L la 15 RON/Kg precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

INEDIT: Familia de albine hotaraste schimbarea reginei iar aceasta se opune

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Am surprins o familie de albine care a inceput sa se gandeasca la un schimb linistit de matca. In acest film veti vedea cum regina lor, ranita in orgoliu, va spulbera aceasta botca pe care familia incepuse s-o creasca. Este un prim semnal ca familia n-o mai doreste iar ea, la aceasta etapa, nici nu se gandeste sa abdice. Prima parte este filmata pe 22 Iunie 2012. A doua parte este filmata pe 26 Iunie 2012 cand am revenit cu o vizita la aceasta familie.

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Un comentariu:

BANI ,AFACERE,CASTIG,MUNCA spunea...

Buna domnule profesor si buna si celorlalti vizitatori sant Ioan [COVASNA]
Antradevar un film exceptional si care mia dat o idee extraordinara.
An momentul an care se ajunge la situatia respectiva de a avea o botca din schimb linistit,cu ajutorul BIO STUPULUI putem protrja cu diafragma botca pana la anperecherea matcii,mutando dupa acea cu albina care este antrun stup nou formand o noua familie sau nucleu sau un roi.
Lucrul frumos este ca putem produce an acest fel necesaru de matci de care avem nevoie an functie de marimea stupinei.
Spor la treaba domnuloe profesor si numa bine fiindca am anteles ca aveti mult de lucru.
IOAN [COVASNA]

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU