ANUNT 2017: MARI REDUCERI: Din cauza unor probleme personale sunt nevoit sa-mi restrang stupina si aceasta ar fi o ocazie unica pentru cei intersati de apicultura. Asa ca daca doriti sa cumparati familii de albine cu tot cu miere in ele, cu matci tinere si rame cu puiet sau utilaj apicol de tot felul (lazi, rame goale sau cu faguri, etc) la preturi FOARTE ATRACTIVE, va rog sa ma sunati la 0722.786.515. Sigur veti gasi ceva de care sunteti interesat. Va multumesc!
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi (2016 - 15 RON/KG | 2017 - 25 RON/KG) ambalata in bidoane de 6L sau 5L precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Nucleele de imperechere - "Scoala de Apicultura" - Volumul 3 va avea un astfel de continut

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Iata ce vom vedea in acest film:
1. Introducerea intr-un nucelu a unei matci neimperecheate, care imediat ce a fost acceptata incepe actiunea de intimidare a eventualelor rivale printr-un cantec specific. Aceasta secventa este foarte interesanta, in special pentru apicultorii incepatori.
2. Descoperim apoi un alt nucleu in care matca tanara s-a imperecheat si va porni in forta. Are insa nevoie de un sprijin din partea noastra. Iata cum procedam.
3. Analizam apoi un stup de la urdinis si gasim intr-o roinita un nucleu pe punctul de a se besmetici. Ii aducem o tanara matcuta neimperecheata si vedem daca este pregatit s-o accepte.
Filmat pe 27 Iunie 2012.

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU