ANUNT 2017: Daca doriti sa cumparati roiuri de albine cu matci tinere de schimb linistiti (SL) imperecheate in 2017 sau Bio Stupi noi gata populati si pregatiti, va rog sa ma sunati la 0722.786.515, de preferat pe seara dupa ora 22:00 cand sunt mai liber! Un roi cu matca tanara pe 5 rame pline de puiet capcit se vinde cu 350 RON daca veniti cu lada dumneavoastra sau 300 RON daca il cumparati impahetat in Biostup. Mai puteti adauga rame suplimentare cu puiet capacit la pretul de 50 de RON rama. Ofer spre vanzare (BioStupi de ultima generatie in care buzunarul ajuta la cules (mareste productia cu cel putin 30%), complet echipati + rame si colectoare interne de polen) la pretul de 400 RON goi dar si populati cu cate 3 familii cu matci tinere de Schimb Linisitit (SL) 2017. Un astfel de Biostup cu cate 3 familii, incape perfect in portbagajul unui autoturism si poate fi transportat in siguranta pe distante mari pentru ca are aerisire excelenta. La destinatie va trebuie doua lazi pentru expandare obligatorie. Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati!
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi ambalata in bidoane de 6L sau 5L la 15 RON/Kg precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Polenul colectat prin colectorul intern al Bio Stupului si prezentarea versiunii de stup pastoral

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Filmat pe 10 August 2013.

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Un comentariu:

Ioan Olaru spunea...

Inainte de a posta vreau sa reamintesc vizitatorilor acestui blog ca asa cum postez eu pot posta si ei sa spuna pareri.
Iata a trecut un an decand ma-m apucat de aceasta frumoasa indeletnicire si anume ingrijirea albinelor ,iar acest model de stup consider ca ma ajutat foarte mult ,iar diferitele configurati ale stupului mau ajutat la inmultire ajungand in momentul de fata la 13 roi plecand de 2 roi anul trecut,am vazut ca nu multi incepatori reusesc acest lucru ,astfel avand imformatia pusala dispozitie de acest blog si de videomanuale am reusit sa ingrijesc albinele cat mai bine.
Nu pot sa nu admir acest om , mai ales cand il vad cu cat enuziasm se bucura de fiecare moment sau de fiecare pas care il face spre performanta acestui model de stup si cat de bine se simte in preajma albinelor . Sincer primesc si eu o parte din aceasta energie a domnului Ioan Ursu , ma bucur in continuare alaturi de el asa cum am si suferit in anumite momente mai triste dar oameni buni vor avea mereu rezerve de fericire mai ales daca sunt aproape de natura, va astept cu comentari si numai bine.

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU