ANUNT 2017: Daca doriti sa cumparati familii de albine cu matci tinere de schimb linistiti (SL) imperecheate in 2016 sau Bio Stupi noi gata populati si pregatiti, va rog sa ma sunati la 0722.786.515, de preferat pe seara dupa ora 22:00 cand sunt mai liber! Oferta 1 - O familie cu matca tanara pe 6 rame pline de puiet capcit si 2 rama cu hrana (total 8 rame) se vinde cu 450 RON. Mai puteti adauga rame suplimentare cu puiet capacit la pretul de 50 de RON rama. Oferta e valabila pana in MAI. Oferta 2 - Ofer spre vanzare (BioStupi de ultima generatie in care buzunarul ajuta la cules (mareste productia cu cel putin 30%), complet echipati + rame si colectoare interne de polen) la pretul de 500 RON goi dar si populati cu cate 3 familii cu matci tienere de Schimb Linisitit (SL) 2016. Un astfel de Biostup cu cate 3 familii, incape in portbagajul unui autoturism si poate fi transportat in siguranta pe distante mari. La destinatie va trebuie doua lazi pentru expandare obligatorie. Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati!
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi ambalata in bidoane de 6L sau 5L la 15 RON/Kg precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Pregatire iernat, captarea naturala varroa destructor si obtinerea a 2 matci la Bio Stup - Ioan Ursu

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Lectii in direct pe PROFUL ONLINE TV
In acest film doresc sa prezint o operatie interesanta prin care o familie de albine principala din Bio Stup se pregateste pentru iernat si prin care vom obtine si 2 matci tinere de calitate cu care vom ierna in final 3 in 1. Spatiul ramei claditoare va fi folosit acum pentru hranirea stimulativa simultana a celor trei familii pe care le formam. Cu aceasta operatie stupul este pregatit pentru intrarea in iarna, economisim mult timp si obtinem si 2 matci tinere valoroase. Inca un beneficiu il reprezinta colectarea NATURALA a varroa destructor in ramele familiei principale restranse acum la 6 rame pregatite pentru ouat iar prin raspandirea ramelor cu puiet capacit in celelate 2 familii in formare vom supune eventualele femele de varroa destructor unei calatorii stresante prin stup (cu sanse mari de a cadea pe fundul anti varroa). In final, ramele cu puiet capacit din familia principala restransa vor fi colectate, comprimate si tratate in alti stupi special pregatiti pentru asa ceva. In felul acesta evitam COMPLET un tratament medicamentos anti-varroa in Bio Stup. Filmat pe 10 August 2013.
La min 32:20 - observam matca din familia principala de albine.

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU