ANUNT 2017: Daca doriti sa cumparati roiuri de albine cu matci tinere de schimb linistiti (SL) imperecheate in 2017 sau Bio Stupi noi gata populati si pregatiti, va rog sa ma sunati la 0722.786.515, de preferat pe seara dupa ora 22:00 cand sunt mai liber! Un roi cu matca tanara pe 5 rame pline de puiet capcit se vinde cu 350 RON daca veniti cu lada dumneavoastra sau 300 RON daca il cumparati impahetat in Biostup. Mai puteti adauga rame suplimentare cu puiet capacit la pretul de 50 de RON rama. Ofer spre vanzare (BioStupi de ultima generatie in care buzunarul ajuta la cules (mareste productia cu cel putin 30%), complet echipati + rame si colectoare interne de polen) la pretul de 400 RON goi dar si populati cu cate 3 familii cu matci tinere de Schimb Linisitit (SL) 2017. Un astfel de Biostup cu cate 3 familii, incape perfect in portbagajul unui autoturism si poate fi transportat in siguranta pe distante mari pentru ca are aerisire excelenta. La destinatie va trebuie doua lazi pentru expandare obligatorie. Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati!
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi ambalata in bidoane de 6L sau 5L la 15 RON/Kg precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

2. Iernatul stupilor - Organizarea cuibului de albine pentru iernatul 3 in 1 in Bio Stup

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Aratam in mod practic organizarea cuibului de albine pentru iernatul 3 in 1 in BioStup, impreuna cu domnul Viorel Sfichi (constructorul Bio Stup - Ioan Ursu). Din 3 lazi vechi putem strange familiile de albine intr-un singur Bio Stup nou dotat cu diafragme parafinate, care va asigura o iernarea eficienta. Inspectam cele trei familii de albine, stabilim care rame vor intra in cuibul de iernat si ordinea in care vor intra. Transvazam familiile de albine in noul stup si explicam fiecare pas in parte, cu lux de amanunte. Despre blogul albina-online al domnului Ioan Olaru si filmul sau despre prevenirea furtisagului si mai buna aerisire a albinelor. Pregatirea albinelor pentru iarna, impachetarea stupilor pentru iarna, impachetarea stupilor, pregatirea stupilor pentru iernat, iernatul albinelor, apicultura pentru incepatori, lucrari de toamna in stupina. Filmat pe 23 Septembrie 2013

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

2 comentarii:

Anonim spunea...

Buna ziua,

Am incercat si eu sa fac 3 in 1 in biostup dar dupa unificare 2 dintre familii au omorat matcile. banuiesc ca feromonii s-au transmis prin fundul antivaroua.
Din 9 familii am ramas cu 3 - Doru Galati

Anonim spunea...

Imi pare rau sa aud asta domnul Doru, insa nu cred ca s-a intamplat din cauza fundului antivaroua. Daca nu ati izolat bine familiile, prbabil au trecut dintr-o parte in alta si astfel s-a intamplat. Daca ati vazut, tata izoleaza bine cu folie si cu pioneze. Pentru mai multe sfaturi va rog sa-l sunati si sa discutati cu el pentru a nu mai face alte greseli pe viitor.
multumesc,
--
cristi - Blog Admin

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU