ANUNT 2017: Daca doriti sa cumparati roiuri de albine cu matci tinere de schimb linistiti (SL) imperecheate in 2017 sau Bio Stupi noi gata populati si pregatiti, va rog sa ma sunati la 0722.786.515, de preferat pe seara dupa ora 22:00 cand sunt mai liber! Un roi cu matca tanara pe 5 rame pline de puiet capcit se vinde cu 350 RON daca veniti cu lada dumneavoastra sau 300 RON daca il cumparati impahetat in Biostup. Mai puteti adauga rame suplimentare cu puiet capacit la pretul de 50 de RON rama. Ofer spre vanzare (BioStupi de ultima generatie in care buzunarul ajuta la cules (mareste productia cu cel putin 30%), complet echipati + rame si colectoare interne de polen) la pretul de 400 RON goi dar si populati cu cate 3 familii cu matci tinere de Schimb Linisitit (SL) 2017. Un astfel de Biostup cu cate 3 familii, incape perfect in portbagajul unui autoturism si poate fi transportat in siguranta pe distante mari pentru ca are aerisire excelenta. La destinatie va trebuie doua lazi pentru expandare obligatorie. Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati!
ANUNT 2017: Miere de albine din Biostupi ambalata in bidoane de 6L sau 5L la 15 RON/Kg precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

Lucrari de primavara la stupina - Captarea naturala a varroa - Extinderea cuibului si multe altele

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI
Bio Stup - Pastoral, Vagon, Stationar - constr. Viorel SFICHI - DETALII CONTACT si PRETURI AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Suntem pe 2 Mai 2015 la stupina impreuna cu doi tineri si vizitam un Bio Stup care a fost expandat dupa iernatul 3 in 1 si a ramas famila de baza care va ajunge pe 12 rame si apoi langa el familia a doua care porneste de la 6 rame si care a fost mutata in alta lada. Vedem ce operatii facem in aceasta perioada pentru a continua cresterea familiei, corelat cu vremea de afara care nu este foarte prielnica. In buzunar la a treia familie gasim fagurel construit sub hranitor si discutam impreuna ce inseamna asta si ce facem. La o alta familie deja expandata si bine populata, matca a trecut dincolo de grila, a fost construit fagurele de ceara cu celule de trantor pe rama claditoare (capcana) si a inceput procesul de captare naturala a varroa destructor. Povestesc si cum se poate folosi Bio Stupul pentru a da drumul la inmultire prin schimb linistit de matca in timpul culesului de la salcam fara a periclita culesul (fac o izolare a matcii pe timpul culesului care duce si la inmultire). In felul acesta avem si culesul asigurat si obtinem si botci de calitate. Multi apicultori practica izolarea matcii pe timpul culesului insa ideea mea duce si la o inmultire de calitate. Daca filmul va este util, as aprecia un Share sau Like
Versiunea acestui film pentru Mobil sau Tableta se gaseste AICI

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU